AUD/JPY elemzés

2014. jún. 19.

AUD/JPY





graph
  • A dollár gyakorlatilag változatlan volt a többi G10 devizához képest az európai délelőtt során. Valamelyest erősödött a norvég koronához képest.
  • Ma közzétették az Egyesült Királyság fogyasztói árindexét. A teljes infláció az áprilisi, éves szinten +1,8%-ról +1,5%-ra lassult, ami nem felelt meg a +1,7%-ról szóló piaci várakozásoknak; a mag fogyasztói árindex az előző hónap éves szinten 2,0%-os értékéről 1,6%-ra csökkent. Az előrejelzés +1,7% volt. A GBP/USD pár nyitó szintjei felett volt a közzététel előtt, de csökkent; amint publikálták az adatokat, a pár csökkent, és a kereskedés gyakorlatilag változatlanul zajlott.
  • A német ZEW felmérés csekély mértékben hatott az EUR/USD párra. A jelenlegi helyzet index júniusban 67,7-re emelkedett (62,1-ről). Az előrejelzés szerint az index nem változott volna. Másrészt a várakozásokkal kapcsolatos index 33,1-ről 29,8-ra csökkent, és nem felelt meg a 35,0-re emelkedéssel kapcsolatos várakozásoknak. Az EUR/USD pár kezdeti reakciója 10 pipes csökkenés volt a várakozásokkal kapcsolatos index közzétételekor. A pár továbbra is oldalirányú útvonalán, az 1,3500-ös támaszszint és az 1,3587-es ellenállásszint között van, aminek hatására a közeljövős kilátás semleges marad. A hosszú távú útvonal azonban csökkenő marad, mivel az árfolyam a 200 napos mozgóátlag alatt van.
  • Az AUD/JPY pár emelkedett, miután támaszszintre talált a lila csökkenő tartomány alsó határán. Figyelembe véve, hogy az RSI kilépett túlértékesített tartományából, majd emelkedett, miközben az MACD a mélypontra jutás jeleit mutatja, valamint úgy tűnik, hogy készen áll jelző vonalán felfelé áttérni, a növekvő hullám várhatóan folytatódik - talán a tartomány felső határa felé, amely egybeesik az 50 órás mozgóátlaggal. Amíg azonban az árfolyam alacsonyabb minimum szinteket és alacsonyabb maximum szinteket ér el a korábban említett tartományban, negatív rövid távú képet látok, és az előremenetelt visszatérésnek tartanám, mielőtt a medvék felülkerekednek. Momentum mutatószámaink támogatják az elképzelést, mivel kék ellenállásszinti vonaluk alatt vannak. Ezenkívül az 50 órás mozgóátlag közeledik a 200 órás mozgóátlaghoz, ezért a medve jellegű áttérés a közeljövőben megerősítheti a rövid távú csökkenő útvonalat. A 95,25-ös (T1) tartomány lefelé történő áttörése hosszabbításokat indíthat el a 95,00-ös (T2) kulcsfontosságú korlát felé, amely a május 21. és június 12. közötti növekvő trend 38,2%-os visszatérési szintje közelében van.
  • Támaszszint: 95,25 (T1), 95,00 (T2), 94,70 (T3).
  • Ellenállásszint: 95,45 (E1), 95,75 (E2), 95,90 (E3).
TETSZETT A BEJEGYZÉS?

0 megjegyzés:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger