Jogi Nyilatkozat

2012. nov. 17.

Felelősségvállalás
A buxmasters.hu weboldalon olvasható saját írások csak és kizárólag a tulajdonos (továbbiakban a szerző), személyes véleményét tükrözik. Az írásokban szereplő befektetési ötletek nem minősülnek befektetési tanácsadásnak, azok csak személyes vélemények az adott piaci instrumentumok árfolyamának alakulásával kapcsolatban.
Továbbá buxmasters.hu oldalon olvasható, partnerektől átvett írások, elemzések tartalmát a www.buxmasters.hu tulajdonosa nem cenzúrázza, így az azokban szereplő nézetekkel, gondolatokkal nem feltétlen ért egyet.
A szerző ezen okokból semminemű felelősséget nem vállal a weboldal írásai alapján megkötött ügyletekből származó veszteségekkel kapcsolatban.
A buxmasters.hu internetes gazdasági oldal, egyes szolgáltatásainak  használata regisztrációhoz kötött. A weboldalon történő regisztrációval a felhasználó hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez. A buxmasters.hu az adatokat bizalmasan kezeli, az adatkezelés célja a szolgáltatások fejlesztése.
Jelen weboldal tartalmaz más weboldalakra mutató linkeket, amelyek tartalmáért és a személyiségi jogokkal kapcsolatos eljárásaiért felelősséget nem vállalunk.
Amennyiben a buxmasters.hu tudomására jut, hogy egy az oldalon megjelenő írás más személyiségi jogait vagy hatályos jogszabályt sértő módon kerül publikálásra, fenntartja magának a jogot, hogy a vitatott tartalmat azonnal eltávolítsa, a jogi következményeket pedig a publikáció írójára hárítsa át.
Üzemeltető a felhasználók személyes adatait, email címét harmadik félnek nem adja át.
Kérem, hogy legyen körültekintő befektetéseinek megválasztása során és mindig mérlegelje az adott termék kockázatát a saját lehetőségeinek fényében!
Ugyanezek az elvek vonatkoznak a buxmasters.hu által bejegyzett írásokra, melyeket közösségi oldalakra, vagy bármely online és offline felületre eljuttat, feltölt.
(2012.11.17.)

E-MAIL: gergelylive@gmail.com



TETSZETT A BEJEGYZÉS?

0 megjegyzés:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger