26 mérföld széles anyahajót láttak a Föld közelében a kormány elismeri

2014. jan. 22.

A szíriuszi anyahajók, amik Földkörüli pályán vagy közvetlenül a Föld közelében vannak, többnyire nagyon nagy űrhajók. Ezek a hajók nem tudnak bolygókra leszállni, mert nem ez a funkciójuk. Legénységük úgynevezett űrsiklókkal közlekednek az űrhajó és a bolygó között. Ezek a siklók használatosak a legtöbb űrhajón és az űrhajók közötti forgalomra is ezeket használják, pl. ha egy delegáció az egyik hajóról a másikra szeretne váltani.
A szíriuszi űrhajók nagyon nagy és hatalmas űrhajók. Az űrhajók a legmodernebb technológiákkal vannak felszerelve és az évek során mindig a legmodernebb szintre hozzák fel őket.
Technológiájuk nagyon fejlett, de vannak más fajok, akik a saját űrhajóikban messze modernebb technológiákat használnak, mint a szíriusziak. Ez az adott nép tudatállapotának függvénye. Ki lehet indulni abból, hogy a magasan fejlett fajok magasan fejlett technológiával rendelkeznek és az alacsonyabban fejlett fajok kevésbé fejlett űrhajókat és technológiákat használnak.
A szíriuszi űrhajók osztályozása a következőképpen történik:
A nagy anyahajók messze vannak a Földtől és olyan hajók, amik egész szektorokat felügyelnek. Ezek a hajók soha nem jönnek bolygók közelébe, mivel ezek a hajók egy bolygót és annak elektromos mezőjét erősen megrongálhatná. Ez az oka annak, amiért az anyahajók a bolygótól távol teljesítenek szolgálatot.
A kisebb anyahajóknak lehetősége van bolygó körüli pályára kerülni. Ezek azok az anyahajók, amiket időről időre láthattok a Földről. Ez mindig akkor válik lehetségessé, ha egy bizonyos időre engedélyt kapunk a megmutatkozásra.
 https://www.ironfx.com/hu/register?utm_source=122494&utm_medium=ib_link&utm_campaign=IB

Csatornázta: Gamma Marc
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
TETSZETT A BEJEGYZÉS?

36 megjegyzés:

  1. "akkor válik lehetségessé, ha egy bizonyos időre engedélyt kapunk a megmutatkozásra"
    Eléggé militáris, hierarchiától sújtott egy balfácán nép ez akkor, gyíkok, akiknek itt SEMMIFÉLE KERESNIVALÓJUK NINCS. Menjenek szépen haza és vigyék a Holdat is! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt talán meg is kellene nekik mondani.
      De szerintem annyi értelme lenne mint ide megírni. Ha menni akarnak, elmennek. Ha nem, akkor úgyis maradnak.

      Törlés
    2. Attól tartok, nincs beleszólásunk. A földönkívüliek előbb itt voltak, mint az ember.

      Törlés
    3. Akkor felteszem a kérdést ... ki a földönkívüli az emberek ?!... Ugyan már.......

      Törlés
    4. nehogy má' !! és a szép teliholdas iccakák ?? B.L.: maradnak !! mivel a fantázia termékei a nagy hajóikkal együtt ! hajó, hanemjó !!! N.: később vótak itt, mivel az emberi képzelet termékei (mint má' írám vala) ámbár lehet, hogy folyamatosan készítenek a gyerekeiknek oktatófílmet rólunk : no látjátok : ezt és úgy ahogy a zemberek csinálják - nektek nem szabad és nem illik !!! :-)

      Törlés
  2. ez mekkora baromság xD sziriuszi ürhajok hajajj :D lekene tenni a kepregenyt annak aki ezt a szart irta

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  3. Szìriuszi mi a fasz???? Kicsit feküdjetek le aludni... xD

    VálaszTörlés
  4. Ki a faszom az a kopasz technos gyerek az oldal elejèn??Èrtem.A Szìriusz egy ùj Disco Budapesten.Minden világos.

    VálaszTörlés
  5. Hát ez k...a.jo..már a földön sincs nyugtom...

    VálaszTörlés
  6. Röhej az egész, de ezek a hozzá szólások, le a kalappal ...

    VálaszTörlés
  7. A new yorki felvételen egy érdekes lélgköroptika jelenséget látunk. A neve : melléknap. A halo jelenség egyik fajtája. Olyan mintha két nap lenne az égen, de valójában csak a halo jelenség egyik formája. Vagyis amikor a jégkristályok egy körív egy pontja mentén fénytörést hoznak létre. A bangkoki felvétel viszont azt mutatja, amikor egyszerre van fenn a nap és a hold nappal. Gyakran előfordul, szinte minden hónapban csak senki nem szokta figyelni, észrevenni.

    VálaszTörlés
  8. úr isten itt vannak jajj itt vannak jaj...... :D
    De legalább a zene jó..
    http://www.youtube.com/watch?v=02d0O9-vEh4

    VálaszTörlés
  9. Annak kéne letenni aki ezt nem hiszi el :-D És ez nem szar, hanem a tszita valóság, csak szomorú hogy némelyek nem hiszik el! Sajnos még sok emberek nincsennek felébredve a valóságra, pont ezért mondják hogy szar :-D
    Egyébként a videóban angolul magyaráznak róla, és le lett fordítva magyarra!!!

    VálaszTörlés
  10. Miért vagytok ennyire negatívak,tisztelet a kivételenk,nem kéne gúnyt űznötök földhözragadt lelkek..Én magam is láttam és a családom is, több földönkívüli hajót az égen nagyon is közel..ha a kormányok is elismereik akkor azon már elgondolkodhatnátok hogy nem csak mi földi emberek létezünk az univerzumban,azért mert mi nem tudunk oda utazni ők sokkal fejletebbek ők ide tudnak.Eljön az idő amikor több ezer fény galaktikus hajó lesz látható az égen,nem tudom ti hogy fogjátok kibírni ,mert sok embernél traumát fog okozni a látvány..ébredjetek,és éljetek tudatosan,egyetlen dolog a földön a szeretet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bocsi ! most a tudat, vagy a szeretet, vagy mindkettő ?? mer' én szeretem a tudatomat és tudatom a szeretetemet ! ahogy fennebb írtam azon túl, hogy "való világot" játszunk nekik, nem tudok más értelmes dolgot elképzelni ami indokolná az ittlétüket ! (mind VV-k vagyunk !!!!) ku.va jókat röhöghetnek rajtunk ! egyébként meg sz.rnak a fejünkre !!

      Törlés
  11. Ez pontosan igy van Adrienn! hiszen már a videóban is elismerték a fejesek a bolygó anyahajót ami föld közelében van!, ez tény! és nem lehet többé letagadni valamely hazugságokkal!

    VálaszTörlés
  12. ÉBREDJETEK MÁR VÉGRE FEL, NE LEGYETEK TUDATLANOK MINDENTÖL !!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. má' reggel van ?? igen ??? akkor hol a kávém ??!!! hülye ufóka még azt se' tudja lefőzni ?? akkor mit kerers itt ???!!!

      Törlés
    2. jankó51, te valami hatalmas gyökér lehetsz :D használod itt a ' jeleket, próbálsz szlengesen, meg menő módon írni, de ebből csak az jön le (lehet hogy csak nekem) hogy egy rendkívűl egszerű (primitív) ember vagy. értelmes hozzászólásod nincs a témában. amúgy meg, nem értem miért gondolják rengetegen, hogy csak az emberek léteznek!? :D ez baromság!

      Törlés
  13. engem nem érdekel hogy ki szaladgál a föld körül csak ne balhézzanak :)

    VálaszTörlés
  14. Érdekes... Csak azt nem értem, h manapság már egy 30-40e ft-os mobillal is full hd-s videókat lehet rögzíteni... De a 2 éves mobilok is képesek rá.. De még mindig ezek a homályos, kis felbontású, szar minőségű videók vannak.. Még egyetlen egy, jó minőségű, éles videót nem láttam ebben a témában.... Szánalmas..

    VálaszTörlés
  15. ITT A VÁLASZ A KÉRÉSEDRE, HD KÉPEK: http://www.buxmasters.hu/2014/01/a-nasa-hd-minosegben-fenykepezett-ufo.html

    VálaszTörlés
  16. viszik haza a nyersanyagot az olajat meg vizet :D majd jol rábaszunk :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. dízelmeghajtású űrhajó !! legalább nyóc sebességes ótommatta !! :-)

      Törlés
  17. kerdes.... ha te egy rohadt fejlett foldonkivuli vagy aki kedve szerint utazgatik ide-ode a galaxisba... akkor miert egy vegletekig kibanyaszott bolygorol hordanad el a maradek nyersanyagot.... mikor billio olyan lakatlan bolygo van ahol minden nyersanyag erintetlenul megtalalhato.... hulyek..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. no de ilyen hülyéket mint mi, csak itt találni !!! :-)) munka + szórakozás !!

      Törlés
  18. csak 1 kérdés:: ki és mivel mérte le ?? jó nagy centije lehetett ! bocs ! incse ! ami arra kell incse a népeket, hogy ne a lábuk elé nézzenek hanem fő'felé me' onnajst nagy dógok eshetnek a fejünkre ! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. méreteket nem csak vonalzóval és mérőszalagokkal lehet mérni, de lehet így mérték meg az országhatárokat is, meg egyéb távolságokat is... szimpla matek amúgy...

      Törlés
  19. Nepnyelven ugy hivjak a jelenseget, hogy napkutya. Ez lathato a videon, sajnos nem sziriuszi urhajok.

    VálaszTörlés
  20. Az nem korrekt! és nem napkutya. A fejesek a videóban bebizonyították, hogy egy sziriuszi anyahajó! amely álcázza magát napként, csak sajnos ezt sokan nem hiszik el!

    VálaszTörlés
  21. Ohh... az alábbi szöveget már egyszer beírtam, és eltűnt, bezony ám, eltűnt. Elvitte a zufó cica vagy a moderátor, de sebaj, neki írom meg a főnökeinek még egyszer. De nem árt megjegyezni, aki népet ingyen butít, legyen intelligens, különben bukik a mutatvány. "Komolyan mondom, kezdek frászt kapni ettől a tetű gagyi oldaltól. Fiúk, ha álhírekkel akartok ismertségre szert tenni, legalább próbáljátok a lottyadt fantáziátokat kicsit megerőltetni, mert ezen a szinten, amit itt mutattok, még rövid távon sem érdemes megmaradni. Na és ha ebben az első lépéseket sikerült megtenni, nem ártana kicsit mélyebben elsajátítani a magyar nyelvet, nem beszélve a helyesírásról. Nem volna mellesleg kedvetek leérettségizni?" Talán ennyire debilek sem maradtok, mint most.

    VálaszTörlés
  22. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  23. (1) Azok valós hirek, és nem ingyen butítók! hiszen a fejesek is, beszélnek róla a videóban!
    (2) A szöveget a magyar barátom irta, amely a bécsben született !!! én is bécsben születtem !!! és elég jó az irás !!! nincs vele semmi baj! akiknek nem tetszik az irás, az az ő baja!!! Sajnos vannak néhány eredeti magyarok, amelyek még rosszabbul irnak magyarul, ez tény!
    (3) Az intelligens volt aki azt irta!! Akik még pedig olyan baromságot irnak, hogy ingyen butító a valóságos dolgokra, az akkor valószínűleg, hogy nem intelligens!!

    VálaszTörlés
  24. Szerintem a ,,nemtudomka'' nevű kommentáló igenis jól tudja,hogy mit beszél !

    VálaszTörlés

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger