A dollar, gyakorlatilag változatlan

2014. júl. 18.

  • A dollar, gyakorlatilag változatlan az európai szakaszban a G10 devizákkal szemben, ami nem meglepő, hiszen kevés, nagy volatilitást hozó hírünk van ma. Némi gyengeséget mutat a NOK, SEK, AUD és GBP-vel szemben, erőt pedig a JPY-vel szemben. Nem változott az értéke a CAD, CHF, NZD és EUR-val szemben.
  • A pénteki volatilitásért, a nem gazdasági jellegű események voltak felelősek. A Malaysia Airlines repülőgépének kelet ukrajnai lezuhanása, tovább növelte a feszültséget Oroszország és a nyugat között. A kockázatkerülés tovább folytatódott, miután izraeli katonák szárazföldi támadásokat intéztek palesztínok ellen, a Gáza-övezetben. Mindezek ellenére a menedék eszközök visszaadták korábbi nyereségüket.
  • Az USD/JPY 0.20%-ot esett a lezuhant repülőgép hírére, és ma reggel mégtovább folytatta az esést, ezzel egy hetes mélypontra küldve a párt. Az események csendesülése hatására, viszont visszaemelkedett a 101.40-es szintek környékére.
  • Az arany is hasonló utat járt be, mint a jen. A nemesfém körülbelül +1.70%-ot emelkedett a lezuhant gép hírének hatására, azonban, szinte azonnal kezdte visszaadni a mozgását, amint kezdtek egyre pontosabb hírek a napvilágra kerülni a lezuhanás körülményeivel kapcsolatban. Az árupiaci termék trendje megerősített abban, hogy a tegnap látott mozgások, hamarosan megfordulnak majd.
TETSZETT A BEJEGYZÉS?

0 megjegyzés:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger