Apa, mikor kezdődött a 3. világháború?...

2014. márc. 18.

50 év múlva unokáink megkérdezik, hogy mikor kezdődött a 3. világháború a válasz 2008 lesz...

   De kanyarodjunk vissza a történetben. 2001-ben 15 évesen a kollégiumi barátaimmal átéltünk valami különöset, amit akkor nem is igazán vettünk komolyan, de így évekkel később kezdenek összeállni a kirakós darabjai. Gimnazisták voltunk, rengeteg szabad idővel és kíváncsisággal. Megnéztünk egy olyan filmet ahol szellemeket idéztek és a téma magával ragadott. A következő napokban a srácokkal kutatni kezdtünk. Eleinte a kollégium könyvtárában, majd interneten. Mindent tudni akartunk a szellemidézésről, kapcsolat felvételekről, majd belevágtunk mi is.
https://www.ironfx.com/hu/register?utm_source=122494&utm_medium=ib_link&utm_campaign=IB

   Eleinte nagyon jó móka volt, mindenki csak nevetett és elhülyéskedtünk körülbelül 1-1,5 órát. Aztán egyre komolyabban akartuk és valahogyan kapcsolatba léptünk valakivel vagy valamivel. Még most is felgyorsul a szívverésem amikor erre gondolok pedig ez már 13 éve történt. Én vezettem a szeánszot. Kivágtuk az ABC betűit és számokat 0-tól 9-ig és egy "IGEN" és egy "NEM" feliratot és ezeket egy körívet alkotva az asztal közepére tettük. A kör közepére tettünk egy üvegpoharat amit mindenkinek egy ujjal érintenie kellett. Meggyújtottam egy új fehér gyertyát és elkezdtük. Kértük, hogy ha valami vagy valaki hall minket az jelezze azzal, hogy a poharat a kör közepéről az "IGEN" felirat felé húzza. Egyszer csak megmozdult a lefelé fordított pohár ujjunkkal a tetején és síri csend lett. Összenéztünk és nem tudtuk hirtelen, hogy valaki szórakozik velünk a körből vagy tényleg valami kapcsolatba lépett velünk. Ekkor arra kértem a titokzatos lényt, hogy forgassa helyben körbe a poharat. Erre azért volt szükség, hogy kizárjam a lehetőségét annak, hogy az egyik barátom mozgatja esetleg a poharat, mert ugye ha mindenki egy ujjal érinti a pohár fenekét egy helyben nem képes forgatni csak maximum tologatni. De a pohár helyben forgott, ekkor a barátaim rémült fejjel néztek rám, de folytattuk. Mindenféle kérdéseket tettünk fel neki. Főleg az iskoláról kérdeztük, hogy miből hányast fogunk kapni stb. Az elsős gimnazistákat ezek a dolgok érdeklik legjobban. Aztán feltettem neki a kérdést.... MEG FOGOM ÉLNI A 3. VILÁGHÁBORÚT?... A pohár mozgott...IGEN, ekkor megkérdeztem, hogy 2050 után lesz, jött a válasz, hogy nem és addig kérdezgettem amíg le nem szűkült a kör és kijött, hogy 2008-ban fog kezdődni.
   Ezt a történetet szinte már el is felejtettem és soha nem beszéltem róla, de most mintha a kirakós darabjai kezdenének összeállni. 2008-ban végigsöpört a gazdasági világválság ami feszültséget teremtett a világban és aminek a következményeit ma is nyögjük. Most itt ez az Orosz-Ukrán-EU-USA konfliktus és láthatjuk, hogy az a törékeny európai béke lassan szertefoszlik. Ha a történelem könyvet elővesszük az is kitűnik belőle, hogy Európában irreálisan hosszú ideje béke uralkodik. Természetesen ez jó dolog, de a történelem mindig ismétli önmagát és az ember ösztönösen nem egy békés lény. A folyamat már elkezdődött, de még rajtunk múlik minden. Vagyis a vezetőinken....
GONDOLATÉBRESZTŐ 

1936 Berlin - siker a háború árnyékában
1936 Berlini olimpia

1936 Berlini olimpia
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SZOCSI 2014: A TÉLI OLIMPIA

SZOCSI 2014: A TÉLI OLIMPIA

Senkit nem volt célom megrémíteni, csak el akartam mesélni mi történt velem és milyen gondolatok kavarognak a fejemben.
TETSZETT A BEJEGYZÉS?

0 megjegyzés:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger