A szervezet méregtelenítése

2013. okt. 24.

Minden tisztítókúra sikerének titka legalább napi 3 liter folyadék elfogyasztása. A kúrák alatt kerülje a dohányzást és a kávét is. Aki babát szeretne, még a teherbe esés előtt végezzen egy alapos tisztítókúrát, a szervezet ugyanis az anyatejen keresztül is képes méreganyagokat kiválasztani.


A méregtelenítés sikere attól függ, miként viszonyul lélekben a kúrához. Ne lemondásként, önsanyargatásként élje meg, gondoljon inkább arra, hogy lehetőséget ad szervezetének a megújulásra.
Szabaduljon meg bőre felső, elhalt rétegétől, hogy akadálytalanul távozhassanak a kiválasztódó mérgek. Ehhez egy puha, természetes sörtéjű kefére vagy luffaszivacsra van szükség. A száraz bőrt hosszú, seprő mozdulatokkal kefélje át a talpától a szív felé, amíg a teste fel nem melegszik, majd zuhanyozzon le.
A nyugtató almaecetes fürdő serkenti a méregtelenítő folyamatokat, és helyreállítja a bőr PH-egyensúlyát. Egy csésze almaecetet adjon egy kád langyos vízhez, és negyed órára merüljön bele. Ha van a lakása közelében park, erdő, hegy vagy mező, iktasson be a napjába egy laza sétát. A méregtelenítőpont masszírozása is fokozza a kúra hatékonyságát: a jobb mell külső része alatt, a bordák között keresse meg azt a területet, amely a nyomásra fájdalommal reagál. Masszírozza ujjával körkörösen, amíg a rossz érzés fel nem oldódik. A fülmasszírozás is hathatós segítség: mindennap masszírozza át a fülét, míg az át nem melegszik. Ezzel minden szerv működését serkenti, javítja a vérkeringést, és hatékonyabbá teszi a méregtelenítést.


TETSZETT A BEJEGYZÉS?

0 megjegyzés:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger