A Forex piacok lecsendesültek az FOMC értekezlet előtt; a DAX magasabbra tört

2013. szept. 18.

• Az európai kereskedés során kevés esemény szerepelt a gazdasági naptárban, ezért a legtöbb devizában szűk tartományban zajlott a kereskedés. A piac a mai FOMC döntést figyeli. Az EUR/USD gyakorlatilag változatlan volt az európai reggel során.
• Az angol font érte el a legnagyobb erősödést a G10 devizák között, miután a BoE Monetáris Politikai Bizottságának jegyzőkönyvéből kiderült, hogy mind a 9 tag úgy véli, hogy nincs szükség a politika módosítására, ezért a mennyiségi könnyítés függőben maradt. Ez ellentétben állt a múlt havi jegyzőkönyvvel, amikor néhány tag szerint „sürgősen” több ösztönzésre volt szükség.
• DAX: A 4 órás grafikonon a DAX-index növekvő trendben mozog június 24. óta. Az index jelenleg szüntelen növekvő mozgást folytat, hogy fedje a hétfői nyitáskori hézagot, és a 8525-ös (T1) támaszszint felett marad (korábbi legmagasabb szint). Az árfolyam szeptember eleje óta áttörte a felső Bollinger sávot, míg a pozitív MACD érték igazolja a közelmúltbeli bika jellegű momentumot. Az RSI túlvásárolt tartományban van, azonban ez már több mint egy hete tart, ezért feltételezhetően nem ad pontos képet a hozzáállásról. Hosszú távon (napi, heti) a hosszú távú növekvő trend 2009 óta tart.
• A támaszszintek 8525 (T1), 8456 (T2) és 8263 (T3).
• Az ellenállásszintek nem találhatók, mivel az index áttért korábbi, eddigi legmagasabb szintjein, és most láthatatlan tartományok felé tart.

TETSZETT A BEJEGYZÉS?

0 megjegyzés:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger