„Többnapos éjszaka borul ránk decemberben”

2012. dec. 2.

 

Úgy tűnik, egyre inkább fokozódik a világvége-hangulat: az interneten egy újabb összeesküvés-elmélet terjeng, miszerint decemberben a Föld belemegy a „null síkba”, ahol megszűnik az elektromosság. A körlevél szerint erről tud az amerikai kormány, mégsem tesz ellene semmit. Ön mit gondol?



Érdekes levelet találtunk online postaládánkban a minap. Már megszokhattuk a közelgő világvégével kapcsolatos fenyegetéseket, így annyira talán nem is lepődtünk meg attól, mellyel ez a szörnyű levél szembesített bennünket. Tömören összefoglalva nincs mese, a világ december 21-én elsötétül, az elektromosság megszűnik, így használhatatlanná válik minden modern berendezés, ám pár nappal később megfordul a folyamat és minden visszaáll  a régi kerékvágásba. Csupán az emberek szellemi, vallási és spirituális felfogása változik meg az esemény hatására.
Nos, íme a levélből néhány töredék! Távol álljon tőlünk, hogy megcáfoljuk vagy bármiféle igazságalapot keressünk ebben a jövendőlésben, de megosztjuk olvasóinkkal is. Legfeljebb jót nevetünk decemberben ezen az ominózus napon. Vagy nem. Ezt mindenki döntse el maga.
A riogató körüzenet szövege: „2012/2013 őszén és telén Tibetben és a Föld északi féltekéjén meleg lesz. 2012.december 21-én Földünk belép az egész Naprendszerrel együtt a galaktikus „null síkba". Ez egy létező sík, ahol nincs áram, és ahol semmilyen tárgyban nem működik az elektromosság. Az egész Földön, 2012.12.21-én 10 óra körül - Moszkvai idő szerint - néhány perc alatt elsötétül minden és teljes csend lesz. Nem lesz semmilyen fény, áram, távkapcsolat (telefon, internet), és semmi sem fog működni".
Az emberiség 10 százaléka kipusztulhat
„Ez a sötétség kozmikus illúziókat, fénykisüléseket és emberi illúziókat fog kiváltani, amely 3-4 napig fog tartani. Semmitől sem kell félni, sem tartani. A végén ismét előjön a Napfény és ismét érezhető lesz a nyugalom és béke. Az állatok természetes meg fogják érezni, hogy eljön a „kozmikus sötétség" és el fognak rejtőzni. Az emberek a városokban nem fogják érezni annyira az eseményeket, ezért több halálos esemény és tébolyodottság következhet be. Az emberiség 10 százaléka elhunyhat".

Tippek és praktikák, hogy túléld

Még Bear Grylls is megirigyelhetné ezeket, a remek túléléshez szükséges technikákat,  ezért úgy éreztük, hogy a fenyegető részek mellé ezt is ki kell ollóznunk a a jóslatból. Tehát:

"2012. december 20-án vigyék magukkal gyermekeiket, igazolványikat, valamennyi pénzt, és utazzanak el a városból a természetbe. Készítsenek élelmiszertartalékot két hónapra, mivel az elektromoshálózatot csak nehezen és fokozatosan fogják tudni rendbehozni. Jó ha otthon lesz vízkészlet, tűzifa, gyertya világításra, tűzhely, mivel december 21-től nem fog működni az elektromos hálózat, a TV és más kommunikációs hálózatok. A sötétség napjai alatt fontos az ablakokra sötétítőt rakni, ne nézzenek az ablakokon ki, ne higyjenek annak, amit látnak és hallanak, és ne menjenek az utcára. Ha mégis fontos volna kimenni a házból, akkor ne menjenek messzire, mert eltévedhetnek, mivel a fény hiánya miatt elveszthetjük az irányérzetünket és nem fogjuk látni a saját kezünket sem. Ne féljünk. Ha újra megjelenik a fény, nem szabad mindjárt a városokba viszamenni, jobb lesz tavaszig várni. A Föld a „null síkból" való definitív kimenetele 2013. február 7-én várható. Ekkor már beindulnak a repülő- és a vonatjáratok".
Azt nem sikerült kiderítenünk, hogy ki indította el ezt a lavinát, és ki írhatta a levelet, hiszen tudományos, hiteles forrás nincs megjelölve. Addig is ránk van bízva, miben hiszünk, miben nem.
forrás: http://gyor.hir24.hu
TETSZETT A BEJEGYZÉS?

0 megjegyzés:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger