Elektromos Smart Jeremy Scott-tól: egy felvillanyozó love story

2012. dec. 2.

A Smart nem először nyúlt a személyre szabás eszközéhez, amikor felkérte a híres divattervezőt, hogy egy kicsit alakítsa át a cég elektromos modelljét. A Smart ED „szárnyas verziója” a Los Angeles-i autószalonon mutatkozott be a nagyközönség számára.
Scott nyolc hónapon keresztül dolgozott együtt a Smart Design Divison-nal, hogy megalkossák a végül meglehetősen feltűnőre sikerült gépet. A speciális ED egészen emészthetőre sikerült, leszámítva a hátsó lámpákat, melyek angyalszárnyak képében születtek újjá.
A fehér fényezés és a króm bőkezű alkalmazás határozza meg az autó megjelenését: az első lámpák, a hűtőmaszk, és a felnik is kaptak a díszítőelemből. Az utasteret szintén a fent említett kombináció uralja, és bent is megjelennek a repülésre utaló jelek.  Az ülések steppelt huzata mellett a repülőgépekből ismerős biztonsági övek és a kormány formája is az égi közlekedést hivatottak feleleveníteni.
A Smart technikai alapja változatlan maradt: 55 kW-os elektromotor és 17.6 kWh-s akkumulátor biztosítja a 125 km/órás végsebességet és a 140 kilométeres hatótávot.
forrás: http://www.tisztajovo.hu

TETSZETT A BEJEGYZÉS?

0 megjegyzés:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger