Remek vételi lehetőségek a kőolajban

2012. dec. 14.



A csütörtök hajnali bankuniós bejelentéshez képest még nem hozott újat a jelenleg is zajló EU-csúcs. A befektetők továbbra is az amerikai költségvetésre figyelnek, ami változatlanul távol tartja a befektetők egy részét a parkettektől. 



A szerdai Fed-bejelentést követően tovább csorogtak az indexek tegnap, ami annak köszönhető, hogy a szereplők egy részre megint zsebre rakta az elmúlt egy hónapban realizált profitot (nem a Fed okozott csalódást, hanem a befektetői várakozások voltak extrémek) - vélik az Equilor Befektetési Zrt. elemzői.

Sztorik azért továbbra is vannak, hiszen az OPEC-döntést követően 86-87 dolláron remek vételi lehetőségek alakultak ki az amerikai kőolajban, emellett pedig a szemünket az USDJPY kurzuson tartjuk. A likviditásbővítés híre két hónapja gyengíti japán devizát, a vasárnapi választások után viszont könnyedén irányt válthat a kurzus: a 84 körüli ellenállás környékén érlelődik a belépési pontot az USDJPY-short kapcsán. 2012. december 14. forrás: http://gazdasagiradio.hu
TETSZETT A BEJEGYZÉS?

0 megjegyzés:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger