Ecclestone bombázó lányai a világ leggazdagabb csemetéi között vannak

2012. dec. 23.



A Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló brit milliárdos két lánya ezúttal a legelkényeztetettebb milliárdos csemeték között kapott helyet, akik bármikor hozzáférhetnek édesapjuk hatalmas vagyonához. 

Tamara és Petra Ecclestone gyakorlatilag bármit megvehet magának a világon. A Business Insider olyan listát állított össze, melyen a legelkényeztetettebb milliárdos csemeték kaptak helyet. A felsorolásban olyan nevek szerepelnek, mint Paris és Nicky Hilton, Suri Cruise (Tom Cruise és Katie Holmes gyermeke), vagy épp Emme Anthony (Jennifer Lopez és Marc Anthony kislánya).
A listán természetesen Tamara és Petra Ecclestone is helyet kapott, hiszen a két milliárdos csemete bármikor hozzáférhet az apuka 4,8 milliárdos dolláros vagyonához, melynek köszönhetően bármit megvehetnek maguknak.
A 23 esztendős Petra például legutóbb (2011) egy 85 millió dolláros házat vásárolt magának Los Angelesben, amely nagyobb, mint a Fehér Ház (az Amerikai Egyesült Államok mindenkori elnökének hivatalos lakóhelye és munkahelye) Washingtonban...
forrás: http://sport365.hu








TETSZETT A BEJEGYZÉS?

0 megjegyzés:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger