A GYEREKVERÉS BŰN VAGY NEVELÉS?? Gyerekverés miatt jelentették fel a somlóvásárhelyi plébánost

2016. dec. 7.

A VALÓDI ESEMÉNYEK ELŐADÁSÁNAK ÉS NÉZŐPONTJÁNAK KÉRDÉSE SZERINTEM, HOGY HELYESEN TETTE E A PLÉBÁNOS AMIT CSINÁLT. MUTATOM MIRE GONDOLOK:

-1- VERZIÓ
Somlóvásárhely polgármestere, Marton Zsolt jelentette fel az egyháznál, a rendőrségnél és a KLIK-nél a helyi plébánost, miután megtudta, hogy az atya egy tanórán úgy felpofozta a nyolcadikos Benjámint, hogy annak felrepedt a szája. A Blikk úgy tudja, hogy múlt hét kedden haragudott meg K. Tamás Gellért plébános a 15 éves fiúra. Miközben arról beszélt a diákokkal, hogy milyen ruhában jöjjenek a diákok a karácsonyi ünnepségre, Benjámin beszólt egy durva poént. Ezen a plébános annyira feldühödött, hogy
"odament hozzá, a falnak szorította, és többször is felpofozta. Benjáminnak felrepedt a szája, ömlött a vére, amikor felhívott minket. Azonnal értesítettem a rendőröket,"
mondta a fiú apra, Orsós János. A kiérkező járőrök mindenkit kihallgattak, de mivel nem tört csontja a gyereknek, csak könnyű sérülést szenvedett, nem indítottak hivatalból eljárást. A Blikk megkereste K. Tamás Gellért plébánost, aki azt mondta, hogy már mindent tisztázott Benjámin szüleivel, és nem kíván nyilatkozni.

-2- VERZIÓ (A GYEREK AZT MONDTA: CSICSKA! )

EBBŐL A RIPORTBÓL EGYÉRTELMŰEN KIDERÜL, HOGY EL LETT TÚLOZVA A
TÖRTÉNET, VISZONT NAGYON AKTUÁLIS TÉMÁT HOZOTT A FELSZÍNRE! UGYANIS AZ ISKOLÁKBAN SAJNOS NAP MINT NAP MEGTÖRTÉNIK!!! NEM A GYEREK FELPOFOZÁS, HANEM AZ, HOGY BUTA TANULATLAN SZÜLŐK GYERMEKEI AZ ISKOLÁBAN SEM TUDNAK FEGYELMEZETTEN VISELKEDNI ÉS NINCS AZ OKTATÓK KEZÉBEN JOGILAG ELFOGADOTT NEVELÉSI ESZKÖZ ARRA, HOGY VALÓBAN HATNI LEHESSEN ARRA AZ IDIÓTA GYEREKRE! AZ, HOGY FELKÜLDELEK AZ IGAZGATÓIBA NEM HAT EZEKRE ÉS IGEN IS ENGEDNI KÉNE, HOGY EGY-EGY FÜLES VAGY NYAKLEVES ELCSATTANJON A TANTERMEKBEN ÚJRA, HA ARRA SZÜKSÉG VAN! 20 ÉVVEL EZELŐTT A SZÜLEINK ADTÁK VOLNA A MÁSIK POFONT HA AZZAL MEGYEK HAZA, HOGY TISZTELETLENÜL VISELKEDTEM AZ ÓRÁN ÉS A TANÁR ÚR FELPOFOZOTT! MOST MI VAN? ROHAN A SZÜLŐ A RENDŐRSÉGRE, MERT VALAKI VÉGRE NEVELNI PRÓBÁLTA AZ IDIÓTA GYEREKÉT. BIZTOS NEM ÚGY VERTE MEG, HOGY ÖKÖLLEL ÉS RÚGDOSTA A FÖLDÖN... KAPOTT EGY POFONT, MERT BUNKÓ VOLT. PONT.





















TETSZETT A BEJEGYZÉS?

0 megjegyzés:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger