Hogyan vehet részt Birger Schäfermeier egész napos budapesti szemináriumán díjtalanul?

2014. jan. 3.

Birger Schäfermeier, a profi trader ismét Budapestre látogat, és egész napos szemináriumot tart 2014. január 10-dikén. A profi trader éles számlán kereskedve enged betekintést daytrade kereskedési technikáiba az egész napos előadás során.
(Röviden Birger Schäfermeierről: 20 éve főállású daytrade, európa szerte ismert daytrader, aki gyakran éves 100%-ot meghaladó elért hozamokkal vívta ki elismerését. Többször is az év traderének választották Németországban.)

A szemináriumon az oldalunkon keresztül regisztráló,  IronFX brókercégnél számlát nyitó és minimum 500 dollár (vagy azzal egyenértékű más deviza) kezdő tőkét elhelyező ügyfelek díjtalanul vehetnek részt. (számla-regisztrációhoz kattintson ide!)
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hiszen az emúlt években 50-80 ezer Ft-os részvételi díj mellett ismerhették meg Schäfermeier kereskedési technikáit a hallgatók budapesti szemináriumokon. Az IronFX szervezésében megrendezésre kerülő egész napos előadáson az alábbi feltételek teljesülésével díjtalanul vehetnek részt olvasóink.
https://www.ironfx.com/hu/register?utm_source=122494&utm_medium=ib_link&utm_campaign=IB
Birger Schäfermeier szeminárium részvételi feltételek:
1) IronFX brókercégnél történő új számlanyitás az alábbiakban szerint minimum 500 dollár (vagy azzal egyenértékű más deviza) kezdő tőke elhelyezése mellett. (20.000 dollárt meghaladó tőke elhelyezése esetén az első sorból követheti az előadást, illetve közösen vacsorázhat Birger Schäfermeierrel.)
2) Meglévő ügyfelek is igénybe veheti a a fenti kedvezményeket, de feltétel a minimum 500 dollár új tőke befizetése egy új alszámlára. Meglévő ügyfélként a buxmasters@hotmail.com címre várjuk a megkeresését.
 Ha részt szeretne venni a szemináriumon, minél előbb kövesse az alábbi lépéseket, mert a kb. 400 férőhely fele az akció első napjaiban betöltésre került!
Nyisson IronFX számlát és biztosítsa helyét a januári szemináriumon! Lépések:
1) Új IronFX számlanyitás esetén a számlanyitási űrlap kitöltéséhez kattintson ide >>
2) Minimum 500 dollárt (vagy azzal egyenértékű más deviza) helyezzen el a megnyitott kereskedési számlán. A férőhelyek száma korlátos, a helyek betöltése nem a regisztrációhoz, hanem a kereskedési számla egyenlegfelöltéséhez kötött.
3) Befejező lépésként pedig a EBorondy@IronFX.com címre elküldött emailben jelezze, hogy részt szeretne venni a januári szemináriumon. A fenti 3 lépéssel tudja részvételét biztosítani a szemináriumon.




Az akció feltételeinek megtekintéséhez kattintson ide!

IronFX brókercégről:
  • Éles számlanyitás estén 60%-os üdvözlő bónusz
  • Több mint 200 termékkel kereskedhet (forex, részvény és index CFD)
  • ECN és Dealing Desk számlák, például EUR/USD spread 1,2 piptől..
  • Fix spreades számlanyitási lehetőség hírkereskedőknek
  • 0 spreades számla, mely előnyös robot futatáshoz
  • Metatrader és mobiltelefon alkalmazások 
  • Dombornyomott IronFX bankkártyával is hozzáférhet számlájához
  • EA builder segítségével grafikus felületen automatizálhatja kereskedését
A közölt információk tájékoztató jellegűek, a kereskedés pontos költségeiről a cég honlapján tájékozódhat. A tőkeáttételes deviza és CFD kereskedés nagy kockázatokkal jár, emiatt nem való minden befektetőnek.Győződjön meg, hogy a felmerülő kockázatokkal tisztában van, szükség esetén kérje ki független pénzügyi szakember véleményét!
TETSZETT A BEJEGYZÉS?

0 megjegyzés:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger