Az USD/CHF új rövid távú maximum szinteket ér el, mivel visszatér a piac bizalma

2013. okt. 16.

• A dollár stabilan kitartott vagy erősödött a legtöbb G10 devizapárjával szemben az európai reggel során, mivel az USA Szenátusának vezetői megállapodást dolgoztak ki az USA kormányának finanszírozására. A részvények árfolyama általánosságban emelkedett, valamint az S&P 500 index futures is valamelyest magasabb volt. A svájci frank könyvelhette el a legnagyobb veszteségeket a G10 devizák között ebben a megbízhatóbb környezetben, míg az arany és az ezüst esett.
• Az amerikai dollár képes volt visszaszerezni az elmúlt két napban az euróval szemben elszenvedett veszteségeit, annak ellenére, hogy a német ZEW indexszel kapcsolatos, októberre vonatkozó várakozásokban javulás állt be (52,8 lett a várt 49,6-tal szemben). Az EUR/USD pár jelentősen csökkent az 1,3500-ös szint alá, és 3 napos legalacsonyabb szintjére került.
• Az AUD/USD pár stabilan, a 4 hónapos maximum szintjének közelébe emelkedett az ázsiai kereskedésen, miután közzétették az Ausztrál Nemzeti Bank jegyzőkönyvét, amelyből kiderült, hogy a politikáért felelős hivatalnokok nem sietik el a kamatlábak további csökkentését, mondván, hogy az előző kamatlábcsökkentések hatása „még kitart”. A pár azonban esett az európai reggel során, és veszített korai nyereségeiből.
• Az USD/CHF pár október 3. óta növekvő trendben mozog, és az utóbbi néhány óra kereskedése során jelentősen emelkedett, majd új, rövid távú maximum szinteket ért el. Az európai kora délután során az árfolyam továbbra is a 0,9147-es (T1) korlát felett van, amely a ma reggeli ellenállásszint. Ha folytatódik a bika jellegű irány, a pár megcélozza a következő, 0,9169-es (E1) akadályt. Az MACD mutatószám zérus vonala felett van, és a rally során felfelé áttért indító vonalán, ami megerősítette a vételi pozíciókkal rendelkezők lelkesedését. Másrészt az RSI belépett a túlvásárolt tartományba, és ennek eredményeképpen nem zárható ki a visszatérés a nap folyamán. Hosszabb távon (4 órás grafikon) az árfolyam visszapattant a fordított fej-váll alakzat nyakvonaláról, ami fokozza a növekvő trend folytatódásának valószínűségét.
• Támaszszint: 0,9147 (T1), 0,9130 (T2), 0,9114 (T3).
• Ellenállásszint: 0,9169 (E1), 0,9201 (E2), 0,9227 (E3).

TETSZETT A BEJEGYZÉS?

0 megjegyzés:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger