Fundamentális Elemzés 19.03.2013

2013. márc. 20.

Áttekintés

Úgy tűnik, hogy a Ciprus miatti piaci félelmek elcsitulóban vannak; a legtöbb ázsiai részvénypiacon ma reggel növekedés volt tapasztalható. A dollár erősödik két fő biztonsági devizával, a jennel és a svájci frankkal szemben. Ám az amerikai deviza még mindig alacsonyabb szinten volt a legtöbb egyéb devizához képest; a befektetések euróból dollárba történő tegnapi korai átáramlása valamelyest visszafordult.
A piac ma valószínűleg a ciprusi parlament esti szavazására összpontosít. Az eurozóna pénzügyminiszterei nyilatkozatot adtak ki, megerősítvén a 100 ezer euró alatti betétek teljes körű garanciájának fontosságát. Ez esetleg fokozza az intézkedés népszerűségét a politikusok körében.
A Ciprus körüli aggodalmak hatására a piac elfejeltette, hogy az FOMC ma és holnap értekezletet tart. A várakozások szerint a Fed alapjai legmagasabb szintjükről kb. 10 bp-vel csökkentek, ami megnehezíti a dollár további rallyját. Holnap napvilágot látnak az Egyesült Királyság költségvetési adatai, és a Bank of England kompetenciájának lehetséges változása esetleg ismét a „devizaháborúkra” tereli a figyelmet.

REFERENCIA valutaárfolyamok - NAPI árfolyamváltozás nyertesei és vesztesei



Piaci Összefoglaló



TETSZETT A BEJEGYZÉS?

0 megjegyzés:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger