Fundamentális Elemzés 07.03.2013

2013. márc. 7.

Fundamentális Elemzés
07.03.2013

Áttekintés

Az USD a legtöbb devizával szemben emelkedett, mivel az amerikai részvények folytatták a rallyt (rekordot döntött a DJIA, az S&P 500 hat napon emelkedett az utóbbi hét nap során). A kedvező ADP munkaerő-piaci jelentés is hozzájárult a pénteken közzéteendő foglalkoztatási adatokkal kapcsolatos várakozásokhoz, és jó hangulatba hozta a piacot a gyári megrendelési adatok ellenére, amelyek mindenesetre felülmúlták a várakozásokat.
Úgy tűnik, véget ért a „kockázat = USD eladás” viszony, ami azt jelenti, hogy egyes más devizákat – talán a jent és az angol fontot – használják majd finanszírozó devizaként.
Ma nagy nap lesz Európában: a Bank of England (BoE) és az Európai Központi Bank (EKB) irányelvekkel foglalkozó tanácsai értekezletet tartanak. Várhatóan egyik sem módosítja a kamatlábakat, ezért a fókuszban az EKB elnöke, Draghi értekezlet utáni nyilatkozata áll majd. Szerintünk valószínűleg enyhítő jellegű álláspontra helyezkedik annak érdekében, hogy megakadályozza az eurót az erősödését. E tekintetben a piac különösen arra fog összpontosítani, hogy van-e változás az inflációról alkotott nézeteit illetően. Az USA-ban a Fed a két, tőkemegfelelési mutatójáról készült felülvizsgálatának első részét „tűrésteszt” alá helyezi, ami befolyásolhatja a kölcsönzési kilátásokat. Közzéteszik a heti kezdeti munkanélküliségi adatokat is.

REFERENCIA valutaárfolyamok - NAPI árfolyamváltozás nyertesei és vesztesei



Piaci Összefoglaló


TETSZETT A BEJEGYZÉS?

0 megjegyzés:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger