Így néz ki az új kecskeméti Mercedes-Benz CLA

2013. febr. 6.

„A Concept Style Coupé a stílus-rebellis az új kompaktautó-családunkban, az avantgárd design valóságos kiáltványa: nonkonformista, provokáló és maszkulin. Szóval üdítően más", mondta Harald Schuff, az autót a premier közönségének bemutató Mercedes-Benz Vertrieb Deutschland (MBVD) igazgatója.



A Concept Style Coupé fellebbenti a fátylat a Mercedes-Benz új kompaktautó-családjának következő tagjáról. A négyajtós jármű egyértelmű kiállás a középkategóriájú sportos kupék avantgárd designja mellett. Dinamikus megjelenéséhez illően tele van műszaki csemegékkel, amilyen az új négyhengeres benzines turbómotor (155 kW / 211 LE), a 4MATIC összkerékhajtás és a 7G-DCT duplakuplungos váltómű. Ahogy az A-osztály esetében sikerrel megvalósult már, a Concept Style Coupé magával ragadó hatását is átviszik a sorozatgyártásba.


A Mercedes-Benz új kecskeméti gyárában március óta folyik a sorozatgyártás. A gyármegnyitó ünnepségen tartott sajtókonferencián Dr. Dieter Zetsche bejelentette, hogy az új üzemben gyártják majd a Mercedes-Benz új kompakt-autó generációjának négyajtós kupéját. Kihangsúlyozta továbbá az új gyártóüzem jelentőségét: „A gyártás kecskeméti beindításával megkezdődik a Mercedes-Benz offenzívájának második lépcsője a prémium-kompakt-szegmensben."


Az AMI 2012 további fénypontjai között láthattuk az új Mercedes-Benz A-osztályt, amely az értékesítés júniusi megkezdése után szeptemberben kerül piacra, és a német autószalonok közül Lipcsében volt látható először. Az SUV-szegmensben mindjárt két Európa-premierrel jelzezte igényét a vezető szerepre a Mercedes-Benz: a GLK és a G-osztály új nemzedékével. A smart fortwo külsejét felértékelték, utasterét újonnan kapható bőr-szövet kárpitozással látták el, az új smart fortwo electric drive pedig, a sale&care modellel együtt, különösen vonzóvá teszi a belépést a villanyautózásba, míg az éppoly trendi mint környezetkímélő smart ebike a tökéletes városi mobilitás portfólióját bővíti ki.
forrás: http://www.delmagyar.hu







TETSZETT A BEJEGYZÉS?

0 megjegyzés:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger