Mount Everest: lenyűgöző 4000 mpixel-es kép készült

2013. jan. 2.

 A hegymászó és filmkészítő hozta létre a legrészletesebb képét Mount Everest valaha készült létre egy mozaik több száz fénykép.



Messziről úgy tűnik, mint egy normál photgraph a Mount Everest, de ha zoom lehetővé teszi, hogy az emberek ülnek saját íróasztal vagy otthon, hogy megtekintse a világ legmagasabb hegye, mint még soha.

A kép alkotja 477 egyedi fényképek, során a hegymászó szezon tavaszán 2012-től Vantage pontokat az egész hegy egy 300mm-es objektívvel.


A panorámás fénykép elfogták a Pumori szempontból. Az előtérben a Khumbu icefall és lehetőség van a nagyításhoz és látni az emberek roaming körül Everest Base Camp alatt.

A projektet vezette amerikai hegymászó és filmes David Breashears, aki 1985-ben lett az első amerikai, hogy elérjük a csúcsot.

"A Khumbu icefall tisztán látható itt, és egy könnyen látni a nyüzsgő Everest Base Camp alatt," mondta a hírportál.

  "Ez csak a rendkívüli és mi annyira izgatott, hogy a képek, és az emberek szeretik kattintva dolgokat, és zoom in

"Azt akarjuk, hogy elmondja a történetet, nagyobb az éghajlatváltozás a területen, és dolgozunk a Microsoft és a Királyi Földrajzi Társaság ezzel kapcsolatban."

Mr Breashears, aki megmászta az Everest öt alkalommal, tanul hogy az éghajlatváltozás milyen hatással hegy részeként a GlacierWorks, non-profit, projekt.

  "Csak 1/100th képeinket van a helyszínen, és a mesemondás lehetőségek hihetetlen - az emberek szeretnek mozogni dolgokat.

"Úgy indult, mint egy egyszerű fogalom, és minden alkalommal, amikor látogasson találunk meg többet - ez még csak nem is a jéghegy csúcsa, azt szeretnénk, hogy az emberek szerte a hegy 120.000 képeket egy helikopter a régióban.

  "Építünk ezt a Microsoft, és hamarosan képesek kombinálni a régi és az új képeket, hogy az emberek gyakorlatilag" ellop "képekre, hogyan nézett ki a múltban."

Nevezték George Everest, a walesi Surveyor-General of India 1830-1843, a hegy a legmagasabb a világon 29.029 láb (8848 méter).


Forrás és a hatalmas képek megtekintése ITT: 
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/nepal/9757538/Mount-Everest-in-stunning-four-billion-pixel-image-detail.html
TETSZETT A BEJEGYZÉS?

0 megjegyzés:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger