Hazai pályán támadja be az iPhone gyártóját az Amazon

2013. jan. 20.

Új szolgáltatást mutatott be nemrégiben az e-kereskedelmi óriás, az Amazon.com, amivel saját piacán támadja be az Apple-t. Az iTunes-nak versenytársa akad, miután az Amazon kifejezetten az Apple eszközökre, mint az iPhone és az iPod touch, kifejlesztett egy webes "zeneboltot" - írja a Business Insider.

Az Amazon 22 millió zenét kínál 0,45-1,19 dollár közötti áron. Az iTunes szintén több mint 20 millió zenét tesz elérhetővé 0,69, 0,99 vagy 1,29 dollárért, míg a Google hasonló szolgáltatásával 13 millió zene érhető el. Az Amazon cloud szolgáltatással támogatja meg újdonsült "zeneboltját" az Amazon Cloud Playerrel, de ezzel nincs egyedül, mind a két versenytársa kínál lehetőséget a "felhőben" történő zenehallgatásra.
Hazai pályán támadja be az iPhone gyártóját az Amazon

  
Még ha veszélyes is lehet az Amazon iPhone-ra kínált zeneszolgáltatása az Apple-re, az Apple tevékenységében viszonylag kis részt hasít ki az iTunes, így az amerikai technológiai óriás eredményességére valószínűleg nem lenne komoly hatással. Bár az Apple-nél az iPod és az iTunes megjelenése hozta el a fordulatot egy évtizeddel ezelőtt, amivel a cég gyakorlatilag forradalmasította a zenehallgatást, mostanra egyre kisebb a termék súlya. Azóta megjelent az iPhone és az iPad, amelyek a növekedés és a profitabilitás elsődleges hajtóerejévé váltak.

Hazai pályán támadja be az iPhone gyártóját az Amazon
 
TETSZETT A BEJEGYZÉS?

0 megjegyzés:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger