Hatvanmillióért kelt el a Corvette-ritkaság

2013. jan. 23.

forrás: http://gazdagisztan.blog.hu/
Az 1958-as Chevrolet Corvette-et a világ egyik legnagyobb autógyártójának első embere ajánlotta fel árverésre. A 270 ezer dolláros bevétel jótékony célokra, a Habitat for Humanity nevű, a szegények lakhatását segítő jótékonysági szervezet számlájára megy.
cím_93.jpg
A világ legnagyobb autógyártójának elnök-vezérigazgatója, Dan Akerson a saját tulajdonában lévő, 1958-as Chevrolet Corvette-et ajánlotta fel a Barrett-Jackson árverésére.
A keménytetős kabrió végül 270 ezer dollárért kelt el, a szerencsés pedig az a Habitat for Humanity, melynek Dan Akerson és felesége korábban összesen már több mint egymillió dollárt adományozott.
tulajjal.jpg
A Corvette-en több külső változtatást is végrehajtottak az évtizedek során, miközben a felszereltsége is változott. Egyebek mellett új fényszórókat, kormányt és műszerfalat kapott, ami azért elég jelentős beavatkozás.
A 245 lóerős, 4,6 literes, V8-as motorral rendelkező, összesen 9168 példányban gyártott Chevy Corvette igazi ritkaság, arról nem is beszélve, hogy ezt a különleges türkiz színt (hivatalosan Regal Turquoise) csak 510 autó kapta meg.
1_29.jpg
TETSZETT A BEJEGYZÉS?

0 megjegyzés:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger