3TG FX KEZELT SZÁMLÁK: I.S.A. Befektetési Program

2013. jan. 21.

  A ISA Kezelt Programot a 3TG FX legeredményesebb veterán traderei kezelik, több kereskedési stratégia mentén. A számla kezelése 60%-ban manuális-, 40%-ban automatizált kereskedéssel történik, konzervatív vagyonkezelési modell alapján. Az ISA Program mottója az értékteremtés alacsony kitettség mellett. Ennek megfelelően a kereskedés során a kitettség abszolút minimális szinten kerül meghatározásra, illetve mindenkor a tőkére vetített 10%-os szinten belül van tartva. Az alacsony kitettség szinten tartását a tőkeáttétel használatának korlátozásával érjük el, a maximálisan használt tőkeáttétel mértéke az ISA számlákon 1:2. A tőkeáttétel korlátozott használata mellett a másik kockázatcsökkentő tényező a Programon belüli diverzifikáció; az ISA számlákon a kereskedés két stratégiai „egység” mentén történik. A kereskedés döntően devizákon történik, de esetenként indexeken és határidős árupiaci termékeken is előfordulnak ügyletek.

Kereskedési stratégia ismertető
1. stratégia:
Manuális kereskedés, ami a piaci fordulópontokra koncentrál, illetve a fordulók utáni trend hatékony kereskedésére. A fordulópontok megerősítése technikai elemzéssel történik, stohastic oscillator, MACD és Heiken Ashi indikátorok alapján. A pozíciók jellemzően 2-3 naposak. A kereskedés devizapárokon, indexeken és határidős árupiaci instrumentumokon történik.
2. stratégia:
Vegyes manuális és automatizált kereskedés, ami egyedi, a neurális hálózati minta alapján készülő elemzést veszi alapul. Az elemző rendszer a történeti áradatokat veszi alapul, melyek alapján meghatározza az aktuális ár-trendeket. A stratégia meghatározóan egzotikus devizapárokon kereskedik, ritkábban „major” párokon. Az elemzési rendszer egyedisége biztosítja, hogy a kötési minta ne korreláljon más mintákkal a piacon. Az analitikai rendszer 4 év fejlesztés eredménye, egy éve fut sikeresen a jelenlegi beállítások mellett. A pozíciók jellemzően 2 napostól, 2-3 hetesig is nyúlhatnak.
  • Kereskedés típusa: Segédprogramokkal támogatott manuális kereskedés.
  • Minimális letéti összeg: $20,000
  • Beszállási pontok: Trendfordulóknál, technikai indikátoros megerősítés alapján, neurális elemzés alapján validált árpontoknál.
  • Tőkeáttét: Max. 1:100
  • Take profit: Rugalmas, az ár alakulásának függvényében változik.
  • Kereskedés gyakorisága: 1 – 5/nap
  • Maximum stop loss:Amennyiben a veszteség eléri a tőke 10%-át, a pozíciók automatikusan kizárásra kerülnek.
  • Kereskedett instrumentumok: vegyes FX devizapárok, indexek, határidős árupiaci termékek.
  • Várható nettó hozam: cca. 1,5%/hó.
Kereskedési Kockázat Korlátozása
A 3TG FX Kezelt Számláit MAM rendszerben kezeli. Az ISA Kezelt Számlákon 10% veszteség stop-loss került beállításra, ennek a kritikus szintnek az elérésekor a nyitott pozíciókat lezárjuk, a kereskedés pedig leáll a további veszteségek elkerülésének érdekében. Azaz amennyiben a veszteség egy számlán eléri a tőke 10%-át, automatikusan leáll a kereskedés.
Díjak
A 3TG FX ISA Kezelt Számlás ügyfeleitől kizárólag a realizált profit után szed díjat („Performance Fee”), ami a tárgyhóban elért nettó új profit 40%-a. A díj kizárólag az új nettó hozam terhére kerül levonásra, veszteség esetén nincs díjlevonás a legmagasabb történeti hozam szint meghaladásáig („High watermark”) szabály.
A díjak levonása  minden hónap elején, a kereskedési számla terhére történik.
Speciális feltételek
Az ISA program pozíció allokációja miatt $20,000 minimum betéttől érhető el, illetve $20,000 tételekben lehet növelni az ISA Porgram alatt kereskedett betétet.

További információért illetve a számlanyitáshoz klikkeljen IDE vagy a következő képre!




TETSZETT A BEJEGYZÉS?

0 megjegyzés:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger