Mikor érdemes aranyba fektetni?

2012. dec. 12.

Az aranyat sokan gondolják jó befektetésnek, hiszen nem csak ékszerként és pénzügyi tartalékként, hanem az iparban is sokfelé használják. Ezen tulajdonságai teszik a befektetők körében igen népszerűvé. Hogy megtudja, hogy mit érdemes most az arannyal kezdeni, olvasson tovább! 



Az arany népszerűségét köszönheti értékállóságának, valamint annak a ténynek, hogy ha rápillantunk a hetes grafikonjára, akkor láthatjuk, hogy az elmúlt 6 évben kisebb csökkenő szakaszokat kivéve folyamatosan emelkedett a nemesfém árfolyama.
Mikor érdemes aranyba fektetni?





A napos grafikonon jól látszik, hogy éppen egy korrekciós szakaszban vagyunk, amikor az árfolyam a korábbi emelkedést korrigálja. A grafikont közelebbről megvizsgálva ugyanakkor azt is láthatjuk, hogy nem olyan régen érintette meg a több éve tartó emelkedő trendvonalat. Így itt jó vételi lehetőséget kaphattunk. Mivel az árfolyam jelenleg is elég közel van a trendvonalhoz, még mindig megérheti vételi pozíción gondolkoznunk.
Mikor érdemes aranyba fektetni?






Az órás grafikon is megerősíti előző gondolatunkat, hiszen bár az árfolyam letörte az emelkedő trendvonalat, az esés nem kapott lendületet és az egymást követő mélypontok magasabban helyezkedtek el. Az árfolyam most igen fontos árfolyam szint környékén helyezkedik el (1653), amit, ha átvisz, akkor 1670-ig elvárhatjuk az arany árfolyamát.
Mikor érdemes aranyba fektetni?


TETSZETT A BEJEGYZÉS?

0 megjegyzés:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger