Légy az Univerzum ura!

2012. dec. 12.



Az Univerzum, ahol hat faj küzd az erőforrásokért

A Galacticax Univerzumában csak egy dolog állandó: a háború. Szövetségek vannak, de a béke ismeretlen fogalom ezen a helyen. A pusztító fegyverekkel támadó Human, a jéghideg, szinte elpusztíthatatlan Digitrox, a misztikus Shin, a békés és genetikailag tökéletes Khaduuii, a vagány, mindig más hajójával támadó Piraati, és a mindig óriási tömegben érkező mutáns rovar, a Zyk állandó harca borítja tűzbe ezt a kegyetlen világot. Minden fajnak megvan a maga erőssége és gyenge pontja: senki sem sebezhetetlen.

A Galacticax Univerzumában a világegyetem legkiválóbb stratégái, a félelmetes Hadurak csapnak össze egymással, és harcolnak a hatalomért és a mindig szűkös erőforrásokért. Itt mindenkinek van szerepe és feladata: a gyengék élvezhetik egy erős szövetség védelmét, és rávethetik magukat az asztalról lehulló morzsákra, míg a legkiválóbbak valóban kiemelkedhetnek, és vezethetik a többieket. Bár a többiek védelmet és támogatást nyújtanak, de ne feledd: igazán csak magadra számíthatsz.


A világűrben senki sem hallja a segélykiáltásod...

Az Univerzum mindenki számára nyitva áll. Nem kell fizetni, további űrlapokat vagy regisztrációs íveket kitölteni, felesleges kérdésekre válaszolni!
Csak egy dolog elkerülhetetlen: a harc!

Planéta teremtéséhez klikk  IDE!

 

TETSZETT A BEJEGYZÉS?

0 megjegyzés:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger