Skrill: Rendelj és fizess Biztonságosan

2012. nov. 23.


Skrill a moneybookers új neve!
Skrill egy sleng kifejezés a pénzre, de jelen esetben  az online árucikkeikért való fizetést jelent egy biztonságos és innovatív utat a vásárlóknak. Skrill rugalmasságot jelent. Skrill választást jelent. Skrill megbízhatóságot jelent. Skrill –el biztonságban vagy az online pénzvilágban. Nem lenne jó az online vásárlásaidat a PC-dről, az iPad -odról vagy az okostelefonodról végezni? Bárhol is vagy és bármit csinálsz.
Moneybookers, a Skrill Holdings része, egyike európa legnagyobb online fizetési rendszere közül és a világ vezető eWallet ellátói között van több mint 15 millió számla tulajdonossal. Ez az egyszerű eWallet képessé tesz bármilyen vevőt arra, hogy személyes pénzügyi adatait biztonságban tudva teljesítsen online fizetéseket kényelmesen és biztosan. Egyszerűen gazdaságosan pénzküldéseket hajtson végre, egy e-amil cím használatával. Moneybookers egész világon elterjedt fizetési hálózat ,több mint 100 fizetési opcióval több mint 200 országban. 2001-ben lett alapítva és az első e-money kibocsátó az FSA felügyeletével. Majd egy évtizedre rá vette meg a Skrill Holdings ,hogy megváltoztassa az online fizetések világát. Ma már 70,000-nél több kereskedő Moneybookers fizetéseket használ, köztük a globális partnerek, mint például eBay.com, Skype és Thomas Cook. 
2010 októberében a Deloitte Technology Fast 50-es ranglistáján a 12. számú leggyorsabb növekvő technikai vállalatnak tartotta Moneybookers-et az Angliában. Hasonlóan 2010 februárjában a The Sunday Times Deloitte Buyout Track 100-as ranglistáján az első helyen tartotta Moneybookers-et a leggyorsabb növekvő, privát tőke által támogatott vállalatként az Angliában, ami profitokon alapult. 
Kezdetben csak a holding-társaság-név, MB (Holdings) Limited, változott Skrill Holdings Limited-re de azután a Moneybookers.com 2011 folyamán teljesen beolvadt a Skrill -be. Közben a vevők továbbra is használták a Moneybookers.com –ot biztonságos és innovatív útként, hogy pénzt küldjenek barátoknak és családnak és fizessenek az online árucikkekért.

A skrill Európa első szabályozott e-pénz kibocsátója

A londoni székhelyű skrill magánszemélytől magánszemélyhez (P2P), valamint vevőtől a kereskedőhöz (P2M) történő internetes fizetést kínáló szolgáltatása 2002. áprilisában indult. A szolgáltatás segítségével a felhasználóknak lehetőségük nyílik arra, hogy az interneten keresztül vásárolt árukért, szolgáltatásokért kizárólag az e-mail címük használatával fizessenek. A skrill kínálja az első valóban határok nélküli online pénzküldés lehetőségét a világ bármely pontjára több mint 20 ország pénznemében többek között magyar forintban is! A skrill 128 bites titkosítással működő honlapján indított tranzakciók biztonságosak és azonnal teljesülnek. A skrill a tradicionális fizetési módokat felváltva ideális megoldást nyújt az online vásárlásra, internetes aukciók lebonyolítására, illetve a magánszemélyek között történő azonnali pénzküldésre. Bárki aki e-mail címmel rendelkezik pillanatok alatt egyszerűen és ingyenesen nyithat skrill számlát magának. 2003. februárjában a skrill lett a világ első szabályozott e-pénz kibocsátója. A cég Európa kisösszegű ún. mikro-kifizetési piacának vezető online pénzküldő szolgáltatója. A skrill tagja az Elektronikus Pénz Társaságnak. (Electronic Money Association - EMA)

A skrill használatának előnyei

A skrill segítségével magánszemélyek és vállalkozások egyaránt biztonságosan és olcsón küldhetnek és fogadhatnak pénzt az interneten keresztül azonnal, egyszerűen az e-mail címük használatával:
 • Azonnali és biztonságos online pénzküldési lehetőség országhatárok nélkül
 • A pénzküldés költsége - 1%, max 0,5 Euro - töredéke a nemzetközi banki tranzakciók költségeinek
 • A pénzküldéshez a kedvezményezett e-mail címén kívül semmilyen egyéb azonosítóra nincs szükség
 • Pénzküldéskor ill. online vásárláskor semmilyen érzékeny személyes, vagy pénzügyi adatot (bankszámla-, hitelkártyaszám) nem kell megadnia
 • A skrill számla feltölthető banki átutalással, Visa / Mastercard debit, ill. hitelkártyával, vagy e-gold számláról
 • Több mint 25 országban köztük Magyarországon a skrill számla belföldi átutalással feltölthető
 • A skrill számlánkra érkező összegek jóváírása ingyenes
 • A skrill használatával az e-mail címünkre küldött összegek azonnal megjelennek a számlánkon, amelyről e-mailben értesülünk
 • A skrill számlánkra küldött pénz bármikor átutalható bankszámlánkra, hitelkártyánkra, vagy felhasználhatjuk internetes vásárlásra, illetve a számlánkon levő összeg erejéig biztonságos online pénzküldést indíthatunk bárki részére a világon, aki e-mail címmel rendelkezik.
 • A skrill magyar nyelven sajnos még nem elérhető ,de ezen az oldalon a skrill magyar nyelvű részletes leírását megtalálod.

A Skrill használatának gyakori területei:

 • Szerencsejáték, sportfogadás és póker oldalak
 • Lehetőség van skype egyenlegfeltöltésére skrill -el
 • Fizethetünk az Ebay -en skrill -el és sok más online üzletben is.
 • Online játékoknál is fizethetünk skrill -el. Mintpéldául az Ikariam vagy a BattleKnight.
 • A tőzsde világában is használatos a skrill. Pl. eToro, FxOpen
 • Klikk a lenti képre és nyiss Skrill számlát!

TETSZETT A BEJEGYZÉS?

0 megjegyzés:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger