Hajdú Péterről ír exkollegája: "hogy lehet ekkora gigasztár az ő képességeivel?"

2012. nov. 17.

A szintén televíziós Dömsödi Gábor tízévnyi közös munkájukról, azon belül a „Hajdú-jelenségről” ír könyvében, "tárgyilagosan és tisztességesen" - írja a Bors. Dömsödi szerint Hajdú jószívű, de ez csak addig tart, amíg nem érinti a pénztárcáját.

Dömsödi Gábor könyvet ír Hajdú Péterről, akivel tíz évig vezetett műsort. A készülő kötetének főszereplője Friderikusz Sándor is - írja a Bors.


"Mindkét szereplő hosszú évekig meghatározója volt az életemnek" – mondta a lapnak Dömsödi Gábor. "A készülő könyv a szakmáról szól, a két műsorvezetőn keresztül mutatom be a hazai tévézésben bekövetkezett, ésszel alig felfogható változásokat. Megmondom őszintén, sokat gondolkodtam, hogy írjak-e Péterről, de jó darabig nem tudtam, mit is lehet írni róla. Ami érdekes benne, hogy lehet ekkora gigasztár az ő képességeivel?" – mondja Dömsödi.
"Aztán elkezdtem gyűjteni a megszólalásait, és átgondolni a vele töltött tíz évemet. Tanulságos időszak volt. Tárgyilagosan írok róla, meg is sértődik majd. Ahogy én látom, Hajdúnak vannak kiemelkedő tulajdonságai: szorgalmas és nagyon tud barátkozni. Ezek a tulajdonságok emelik ki a többi tévés közül, bár kizárólag a saját körével találja meg a hangot, a 'mélyértelmiséggel' már nem tud mit kezdeni" - tette hozzá.
"Jószívű, de ez csak addig tart, amíg nem érinti a pénztárcáját. A könnyei igaziak, valóban megha­tódik egy-egy szívszorító történeten, de ahogy vége a felvételnek, lerázza magáról a terhet, mint kutya a vizet. Többé nem érdekli az egész. Ez védekezés, hiszen nem akarja magával hurcolni egy egész életen át mások szenvedéseit" - mondta a lapnak Hajdúról Dömsödi.
A televíziós szerint Hajdút két dolog motiválja: "a pénz és a nézettség – ez az, ami érdekli".
 (forrás: http://hvg.hu/kultura/20121116_Hajdu_Peterrol_ir_domsodi)
TETSZETT A BEJEGYZÉS?

0 megjegyzés:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger