F1: A Coca-Cola repíti jövőre Kimi Räikkönent

2012. nov. 22.

Az üdítőital-gyártó cég elismerte, hogy jövőre belép a szponzorok sorába a Lotus csapatánál. Ezzel a szerződéssel a Burn nevű energiaital népszerűsítésén fog fáradozni Kimi Räikkönen.

"Büszkék vagyunk rá, hogy a Coca-Cola a Lotus Forma-1-es csapatát választotta arra, hogy népszerűsítse a Burn italmárkát. Ezzel egy komoly partnerkapcsolatot sikerült kialakítanunk az üdítőóriással" - beszélt örömmel az együttműködésről Eric Boullier, a Lotus csapat főnöke.
"Nagyon izgatottak vagyunk amiatt, hogy a Burnnel közösen építhetünk fel egy új és innovatív modellt a szponzorációra. Ez egybefoglalja majd a tapasztalatokat, a kreativitást és a közösségi médiát" - folytatta az áradozást a vezető.
A Burn közleményében tudatta, hogy terveik között szerepel vegyíteni a "művészetet és a zenét oly módon, hogy megtörjék a hagyományokat a tradicionális Forma-1-es szponzorációban".
A támogatás részleteit majd csak 2013-ban hozzák nyilvánosságra, amikor a partnerséget hivatalosan is bejelentik. (forrás: http://hvg.hu/sport/20121122_A_CocaCola_repiti_jovore_Kimi_Raikkonent)
TETSZETT A BEJEGYZÉS?

0 megjegyzés:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger