Nyolcadik hete nőttek az olajtartalékok Amerikában

2013. márc. 6.

Az elemzői várakozásokhoz képest jobban, 3,8 millió hordóval nőtt az Egyesült Államok nyersolajtartalék állománya, benzinből 0,6 millió hordóval, fűtőolajból 3,8 millió hordóval kevesebbet tartalékolnak az EIA legfrissebb, a múlt hetet lezáró adatai szerint.

A Platts elemzői az Egyesült Államok nyersolajtartalékait 1,1 millió hordóval vártak magasabbra az előző adathoz képest, míg benzinből 1,6 millió hordóval, fűtőolajból 1,3 millió hordóval kevesebb mennyiséggel kalkuláltak a szakértők. Ehhez képest az EIA 3,8 millió hordós emelkedésről közölt adatot a nyersolajat illetően, 0,6 millió hordó csökkenésről adott számot a benzintartalékok esetén, míg 3,8 millió hordós visszaesésről számolt be a fűtőolajat illetően. Az adatok közül érdemes kiemelni, hogy a mostani nyersolajtartalék emelkedéssel már sorrendben nyolcadik hete emelkednek a tartalékok.

Nyolcadik hete nőttek az olajtartalékok Amerikában

A WTI árfolyama negatív irányba indult el a friss adatok hatására, néhány perc elteltével 35 centtel került lejjebb a fekete arany hordója, és újra a a 90 dolláros szint alatt cserél gazdát.
Nyolcadik hete nőttek az olajtartalékok Amerikában forrás: portfolio.hu
TETSZETT A BEJEGYZÉS?

0 megjegyzés:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger