RICHTER elemzés - Felemás érzések (2013.01.24.)

2013. jan. 25.

RICHTER elemzés - Felemás érzések

A RICHTER árfolyama az 50 napos mozgóátlagot tesztelgeti, de elszakadni egyelőre nem sikerül tőle.
A RICHTER árfolyama január elején látványos erősödést produkált, azonban az erősödést lefékezte, megállította a két fontos mozgóátlag (50 napos, 200 napos).
Az utolsó kereskedési napokban az 50 napos mozgóátlagon „utazik” a papír, a baj csak az, hogy e mozgóátlag lefelé tart éppen.
Azok a befektetők, kereskedők, melyek stratégiájában a mozgóátlag feletti zárás fontos jelként szerepel, most gondban lehetnek, hiszen a vételi jelzés megérkezett, az árfolyam azonban nem tud eltávolodni a megnevezett mozgóátlagtól.
Ennél a részvénynél, ellentétben az OTP-vel, nem igazán rajzolódik ki az elsődleges trend. Az árfolyam hajlamos a jelentős csapkodásra, ami növeli a kockázatot, shortos, longos befektetőknek egyaránt.

Támasz szintek: rövid távon az 50 napos mozgóátlag, illetve a 36650 forint környékén található korábbi leszúrásnál. Hosszabb távon a 36000 forintos szint környékén.
Ellenállási szintek: rövid távon 38000 forint magassága, hosszabb távon 38700-39000 forintos sáv.

 vélemény: semleges véleményen vagyunk, figyelőlistára tettük. A fent leírtak értelmében, a kockázatosabb befektetés közé soroljuk, így óvatosabban lépünk.
TETSZETT A BEJEGYZÉS?

0 megjegyzés:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger