3TG FX Kezelt Számlák (Ön pihen, a pénze dolgozik!)

2012. dec. 20.



A 3TG FX egyedi devizapiaci alapú kezelt számla szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, mind a számlák teljesítményét, mind a kereskedett stratégiák időtállóságát tekintve. A kiemelkedő eredményeket konzervatív kockázatkezelési politikánknak, tradereink kivételes tehetségének és programozott stratégiáink kiváló működésének köszönhetjük. A 3TG FX a megfelelő befektetési megoldást kínálja minden ügyfelének, legyen az magánszemély, vagy vállalati befektető.
Jelenleg futó Kezelt Számlás programok:





ECNEAEDU MICROEDU STDTOTAL TRADERHOI.S.A.
Számla devizanemeUSDUSDUSDUSDUSDUSDUSD
Minimum betét5005001005001000100020000
Kezelési költség000050% profit share40% profit share40% profit share
Jutalék (pipben megadva)*1pip------
Minimum kötési egység0.01 lot0.01 lot0.01 micro lot0.01 lot0.01 lot0.01 lot0.01 lot
Végrehajtás típusaMarketInstantInstantInstantMarketMarketMarket
Tőkeáttét'max. 1:100'max. 1:100'max. 1:300'max. 1:300'max. 1:100'max. 1:100'max. 1:100
Margin Call150%150%150%150%150%150%150%
Stop Out szint15%15%15%15%50%70%90%
Átlagos spread (EURUSD)0,7 (Változó)2,5 (Fix)3 (Fix)3 (Fix)1,7 (Változó)1,7 (Változó)1,7 (Változó)

* Devizapárokon

TOTAL TRADE (2012. Október óta 11%-ot növekedett)

A TotalTrade Kereskedési Program a 3TG FX portfolió legdinamikusabb programja, amely 50%-os maximális tőkekitettséggel éves 70-80% tervezett hozam mellett működik. A Program fix, 1 éves futamidejű, azonos arányban nyit short és long pozíciókat, jellemzően a nagyobb devizapárokon („major” devizapárok). A TotalTrade általában 1:15 tőkeáttétellel működik, így megfelelő egyensúlyban tartva a kockázatot és az elérhető hozamot. A TotalTrade program $1,000 minimum letéttől elérhető.
  • Kereskedés típusa: Automata kereskedés manuális felügyelettel.
  • Minimális letéti összeg: $1,000
  • Beszállási pontok: Trenddel szemben, illetve a trend irányában, a trendfordulókhoz minél közelebb.
  • Tőkeáttét: Max. 1:100
  • Take profit: Rugalmas, az ár alakulásának függvényében változik.
  • Kereskedés gyakorisága: 1 – 12/nap.
  • Maximum stop loss: A pozíciók automatikusan lezáródnak, amennyiben a veszteség eléri a számla értékének 50%-át.
  • Kereskedett instrumentumok: vegyes FX devizapárok
  • Várható nettó hozam: 2 – 7% havonta.
  • A befektetés ajánlott időtartama: 12 hónap.
Kereskedési Kockázat Korlátozása
A 3TG FX Kezelt Számláit MAM rendszerben kezeli. A TotalTrade Kezelt Számlákon 50% veszteség stop-loss került beállításra, ennek a kritikus szintnek az elérésekor a nyitott pozíciókat lezárjuk, a kereskedés pedig leáll a további veszteségek elkerülésének érdekében.
Díjak
A 3TG FX Kezelt Számlás ügyfeleitől kizárólag a realizált profit után szed díjat („Performance Fee”), ami a TotalTrade program esetében a tárgyhóban elért nettó új profit 50%-a. A díj kizárólag az új nettó hozam terhére kerül levonásra, veszteség esetén nincs díjlevonás a legmagasabb történeti hozam szint meghaladásáig („High watermark”) szabály.
A díjak levonása  minden hónap elején, a kereskedési számla terhére történik.

 

Rho Befektetési Program (2012. Május óta 36%-ot növekedett)

    Az RHO Kereskedési Program a professzionális manuális Forex kereskedést fejlett automatizált analitikai eszközök alkalmazásával egészíti ki, így egy kiváló teljesítményű, rendkívül megbízható számlakezelési megoldást nyújtva. A kereskedés során a maximálisan megengedett kitettség a tőke 30%-a, az egyes kötéseken keletkező nagy kitettség elkerülése érdekében a kereskedés mindig alacsony tőkeáttétel mellett folyik. Adott kockázati szint mellett a Program elvárt hozama 3-5% nettó eredmény havi szinten. A kereskedés minden esetben napon belüli, azaz nincsenek görgetett pozíciók. A Program jelenleg kizárólag devizapiaci instrumentumokon, főképp USD alapú devizapárokon kereskedik. Az RHO Kereskedési Program $1,000 minimum letéttől elérhető.
    • Kereskedés típusa: Segédprogramokkal támogatott manuális kereskedés, többrétegű stratégia mentén.
    • Minimális letéti összeg: $1,000
    • Beszállási pontok: Támaszoknál- és/vagy ellenállásoknál az ár és a kereskedési volumen alakulásának függvényében meghatározva
    • Tőkeáttét: max. 1:100
    • Vész stop loss: 70 pip
    • Take profit: Rugalmas, az ár alakulásának függvényében
    • Kereskedés gyakorisága: 1 – 12/nap
    • Maximum stop loss: A számla értékének 30%-ánál a pozíciók automatikusan kizárásra kerülnek.
    • Kereskedett instrumentumok: Vegyes FX devizapárok, főleg USD alapúak
    • Várható nettó hozam: 3 – 5% havonta
    • A befektetés ajánlott időtartama: Min. 1 év
    Kereskedési Kockázat Korlátozása
    A 3TG FX Kezelt Számláit MAM rendszerben kezeli. Az RHO Kezelt Számlákon 30% veszteség stop-loss került beállításra, ennek a kritikus szintnek az elérésekor a nyitott pozíciókat lezárjuk, a kereskedés pedig leáll a további veszteségek elkerülésének érdekében. Azaz amennyiben a veszteség egy számlán eléri a tőke 30%-át, automatikusan leáll a kereskedés.
    Díjak
    A 3TG FX RHO Kezelt Számlás ügyfeleitől kizárólag a realizált profit után szed díjat („Performance Fee”), ami a tárgyhóban elért nettó új profit 40%-a. A díj kizárólag az új nettó hozam terhére kerül levonásra, veszteség esetén nincs díjlevonás a legmagasabb történeti hozam szint meghaladásáig („High watermark”) szabály.
    A díjak levonása  minden hónap elején, a kereskedési számla terhére történik.

      I.S.A. Befektetési Program (2012. Július óta 7,94%-ot növekedett)

        A ISA Kezelt Programot a 3TG FX legeredményesebb veterán traderei kezelik, több kereskedési stratégia mentén. A számla kezelése 60%-ban manuális-, 40%-ban automatizált kereskedéssel történik, konzervatív vagyonkezelési modell alapján. Az ISA Program mottója az értékteremtés alacsony kitettség mellett. Ennek megfelelően a kereskedés során a kitettség abszolút minimális szinten kerül meghatározásra, illetve mindenkor a tőkére vetített 10%-os szinten belül van tartva. Az alacsony kitettség szinten tartását a tőkeáttétel használatának korlátozásával érjük el, a maximálisan használt tőkeáttétel mértéke az ISA számlákon 1:2. A tőkeáttétel korlátozott használata mellett a másik kockázatcsökkentő tényező a Programon belüli diverzifikáció; az ISA számlákon a kereskedés két stratégiai „egység” mentén történik. A kereskedés döntően devizákon történik, de esetenként indexeken és határidős árupiaci termékeken is előfordulnak ügyletek.

      Kereskedési stratégia ismertető
      1. stratégia:
      Manuális kereskedés, ami a piaci fordulópontokra koncentrál, illetve a fordulók utáni trend hatékony kereskedésére. A fordulópontok megerősítése technikai elemzéssel történik, stohastic oscillator, MACD és Heiken Ashi indikátorok alapján. A pozíciók jellemzően 2-3 naposak. A kereskedés devizapárokon, indexeken és határidős árupiaci instrumentumokon történik.
      2. stratégia:
      Vegyes manuális és automatizált kereskedés, ami egyedi, a neurális hálózati minta alapján készülő elemzést veszi alapul. Az elemző rendszer a történeti áradatokat veszi alapul, melyek alapján meghatározza az aktuális ár-trendeket. A stratégia meghatározóan egzotikus devizapárokon kereskedik, ritkábban „major” párokon. Az elemzési rendszer egyedisége biztosítja, hogy a kötési minta ne korreláljon más mintákkal a piacon. Az analitikai rendszer 4 év fejlesztés eredménye, egy éve fut sikeresen a jelenlegi beállítások mellett. A pozíciók jellemzően 2 napostól, 2-3 hetesig is nyúlhatnak.
      • Kereskedés típusa: Segédprogramokkal támogatott manuális kereskedés.
      • Minimális letéti összeg: $20,000
      • Beszállási pontok: Trendfordulóknál, technikai indikátoros megerősítés alapján, neurális elemzés alapján validált árpontoknál.
      • Tőkeáttét: Max. 1:100
      • Take profit: Rugalmas, az ár alakulásának függvényében változik.
      • Kereskedés gyakorisága: 1 – 5/nap
      • Maximum stop loss:Amennyiben a veszteség eléri a tőke 10%-át, a pozíciók automatikusan kizárásra kerülnek.
      • Kereskedett instrumentumok: vegyes FX devizapárok, indexek, határidős árupiaci termékek.
      • Várható nettó hozam: cca. 1,5%/hó.
      Kereskedési Kockázat Korlátozása
      A 3TG FX Kezelt Számláit MAM rendszerben kezeli. Az ISA Kezelt Számlákon 10% veszteség stop-loss került beállításra, ennek a kritikus szintnek az elérésekor a nyitott pozíciókat lezárjuk, a kereskedés pedig leáll a további veszteségek elkerülésének érdekében. Azaz amennyiben a veszteség egy számlán eléri a tőke 10%-át, automatikusan leáll a kereskedés.
      Díjak
      A 3TG FX ISA Kezelt Számlás ügyfeleitől kizárólag a realizált profit után szed díjat („Performance Fee”), ami a tárgyhóban elért nettó új profit 40%-a. A díj kizárólag az új nettó hozam terhére kerül levonásra, veszteség esetén nincs díjlevonás a legmagasabb történeti hozam szint meghaladásáig („High watermark”) szabály.
      A díjak levonása  minden hónap elején, a kereskedési számla terhére történik.
      Speciális feltételek
      Az ISA program pozíció allokációja miatt $20,000 minimum betéttől érhető el, illetve $20,000 tételekben lehet növelni az ISA Porgram alatt kereskedett betétet.

      További információért illetve a számlanyitáshoz klikkeljen IDE vagy a következő képre!




      TETSZETT A BEJEGYZÉS?

      2 megjegyzés:

      1. It's very effortless to find out any matter on web as compared to textbooks, as I found this piece of writing at this website. yahoo mail login

        VálaszTörlés
      2. Condo owners pay fixed monthly fees that go over costs, like building insurance and property maintenance, elevators, roofing, fitness facilities plus much more. mortgage payment calculator There is however a small land title fee to be paid with your high closing costs. canada mortgage calculator

        VálaszTörlés

       
      Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
      Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
      Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
      Proudly powered by Blogger