3TG FX Kezelt Számlák (Ön pihen, a pénze dolgozik!)

2012. dec. 20.A 3TG FX egyedi devizapiaci alapú kezelt számla szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, mind a számlák teljesítményét, mind a kereskedett stratégiák időtállóságát tekintve. A kiemelkedő eredményeket konzervatív kockázatkezelési politikánknak, tradereink kivételes tehetségének és programozott stratégiáink kiváló működésének köszönhetjük. A 3TG FX a megfelelő befektetési megoldást kínálja minden ügyfelének, legyen az magánszemély, vagy vállalati befektető.
Jelenleg futó Kezelt Számlás programok:

ECNEAEDU MICROEDU STDTOTAL TRADERHOI.S.A.
Számla devizanemeUSDUSDUSDUSDUSDUSDUSD
Minimum betét5005001005001000100020000
Kezelési költség000050% profit share40% profit share40% profit share
Jutalék (pipben megadva)*1pip------
Minimum kötési egység0.01 lot0.01 lot0.01 micro lot0.01 lot0.01 lot0.01 lot0.01 lot
Végrehajtás típusaMarketInstantInstantInstantMarketMarketMarket
Tőkeáttét'max. 1:100'max. 1:100'max. 1:300'max. 1:300'max. 1:100'max. 1:100'max. 1:100
Margin Call150%150%150%150%150%150%150%
Stop Out szint15%15%15%15%50%70%90%
Átlagos spread (EURUSD)0,7 (Változó)2,5 (Fix)3 (Fix)3 (Fix)1,7 (Változó)1,7 (Változó)1,7 (Változó)

* Devizapárokon

TOTAL TRADE (2012. Október óta 11%-ot növekedett)

A TotalTrade Kereskedési Program a 3TG FX portfolió legdinamikusabb programja, amely 50%-os maximális tőkekitettséggel éves 70-80% tervezett hozam mellett működik. A Program fix, 1 éves futamidejű, azonos arányban nyit short és long pozíciókat, jellemzően a nagyobb devizapárokon („major” devizapárok). A TotalTrade általában 1:15 tőkeáttétellel működik, így megfelelő egyensúlyban tartva a kockázatot és az elérhető hozamot. A TotalTrade program $1,000 minimum letéttől elérhető.
 • Kereskedés típusa: Automata kereskedés manuális felügyelettel.
 • Minimális letéti összeg: $1,000
 • Beszállási pontok: Trenddel szemben, illetve a trend irányában, a trendfordulókhoz minél közelebb.
 • Tőkeáttét: Max. 1:100
 • Take profit: Rugalmas, az ár alakulásának függvényében változik.
 • Kereskedés gyakorisága: 1 – 12/nap.
 • Maximum stop loss: A pozíciók automatikusan lezáródnak, amennyiben a veszteség eléri a számla értékének 50%-át.
 • Kereskedett instrumentumok: vegyes FX devizapárok
 • Várható nettó hozam: 2 – 7% havonta.
 • A befektetés ajánlott időtartama: 12 hónap.
Kereskedési Kockázat Korlátozása
A 3TG FX Kezelt Számláit MAM rendszerben kezeli. A TotalTrade Kezelt Számlákon 50% veszteség stop-loss került beállításra, ennek a kritikus szintnek az elérésekor a nyitott pozíciókat lezárjuk, a kereskedés pedig leáll a további veszteségek elkerülésének érdekében.
Díjak
A 3TG FX Kezelt Számlás ügyfeleitől kizárólag a realizált profit után szed díjat („Performance Fee”), ami a TotalTrade program esetében a tárgyhóban elért nettó új profit 50%-a. A díj kizárólag az új nettó hozam terhére kerül levonásra, veszteség esetén nincs díjlevonás a legmagasabb történeti hozam szint meghaladásáig („High watermark”) szabály.
A díjak levonása  minden hónap elején, a kereskedési számla terhére történik.

 

Rho Befektetési Program (2012. Május óta 36%-ot növekedett)

  Az RHO Kereskedési Program a professzionális manuális Forex kereskedést fejlett automatizált analitikai eszközök alkalmazásával egészíti ki, így egy kiváló teljesítményű, rendkívül megbízható számlakezelési megoldást nyújtva. A kereskedés során a maximálisan megengedett kitettség a tőke 30%-a, az egyes kötéseken keletkező nagy kitettség elkerülése érdekében a kereskedés mindig alacsony tőkeáttétel mellett folyik. Adott kockázati szint mellett a Program elvárt hozama 3-5% nettó eredmény havi szinten. A kereskedés minden esetben napon belüli, azaz nincsenek görgetett pozíciók. A Program jelenleg kizárólag devizapiaci instrumentumokon, főképp USD alapú devizapárokon kereskedik. Az RHO Kereskedési Program $1,000 minimum letéttől elérhető.
  • Kereskedés típusa: Segédprogramokkal támogatott manuális kereskedés, többrétegű stratégia mentén.
  • Minimális letéti összeg: $1,000
  • Beszállási pontok: Támaszoknál- és/vagy ellenállásoknál az ár és a kereskedési volumen alakulásának függvényében meghatározva
  • Tőkeáttét: max. 1:100
  • Vész stop loss: 70 pip
  • Take profit: Rugalmas, az ár alakulásának függvényében
  • Kereskedés gyakorisága: 1 – 12/nap
  • Maximum stop loss: A számla értékének 30%-ánál a pozíciók automatikusan kizárásra kerülnek.
  • Kereskedett instrumentumok: Vegyes FX devizapárok, főleg USD alapúak
  • Várható nettó hozam: 3 – 5% havonta
  • A befektetés ajánlott időtartama: Min. 1 év
  Kereskedési Kockázat Korlátozása
  A 3TG FX Kezelt Számláit MAM rendszerben kezeli. Az RHO Kezelt Számlákon 30% veszteség stop-loss került beállításra, ennek a kritikus szintnek az elérésekor a nyitott pozíciókat lezárjuk, a kereskedés pedig leáll a további veszteségek elkerülésének érdekében. Azaz amennyiben a veszteség egy számlán eléri a tőke 30%-át, automatikusan leáll a kereskedés.
  Díjak
  A 3TG FX RHO Kezelt Számlás ügyfeleitől kizárólag a realizált profit után szed díjat („Performance Fee”), ami a tárgyhóban elért nettó új profit 40%-a. A díj kizárólag az új nettó hozam terhére kerül levonásra, veszteség esetén nincs díjlevonás a legmagasabb történeti hozam szint meghaladásáig („High watermark”) szabály.
  A díjak levonása  minden hónap elején, a kereskedési számla terhére történik.

   I.S.A. Befektetési Program (2012. Július óta 7,94%-ot növekedett)

     A ISA Kezelt Programot a 3TG FX legeredményesebb veterán traderei kezelik, több kereskedési stratégia mentén. A számla kezelése 60%-ban manuális-, 40%-ban automatizált kereskedéssel történik, konzervatív vagyonkezelési modell alapján. Az ISA Program mottója az értékteremtés alacsony kitettség mellett. Ennek megfelelően a kereskedés során a kitettség abszolút minimális szinten kerül meghatározásra, illetve mindenkor a tőkére vetített 10%-os szinten belül van tartva. Az alacsony kitettség szinten tartását a tőkeáttétel használatának korlátozásával érjük el, a maximálisan használt tőkeáttétel mértéke az ISA számlákon 1:2. A tőkeáttétel korlátozott használata mellett a másik kockázatcsökkentő tényező a Programon belüli diverzifikáció; az ISA számlákon a kereskedés két stratégiai „egység” mentén történik. A kereskedés döntően devizákon történik, de esetenként indexeken és határidős árupiaci termékeken is előfordulnak ügyletek.

   Kereskedési stratégia ismertető
   1. stratégia:
   Manuális kereskedés, ami a piaci fordulópontokra koncentrál, illetve a fordulók utáni trend hatékony kereskedésére. A fordulópontok megerősítése technikai elemzéssel történik, stohastic oscillator, MACD és Heiken Ashi indikátorok alapján. A pozíciók jellemzően 2-3 naposak. A kereskedés devizapárokon, indexeken és határidős árupiaci instrumentumokon történik.
   2. stratégia:
   Vegyes manuális és automatizált kereskedés, ami egyedi, a neurális hálózati minta alapján készülő elemzést veszi alapul. Az elemző rendszer a történeti áradatokat veszi alapul, melyek alapján meghatározza az aktuális ár-trendeket. A stratégia meghatározóan egzotikus devizapárokon kereskedik, ritkábban „major” párokon. Az elemzési rendszer egyedisége biztosítja, hogy a kötési minta ne korreláljon más mintákkal a piacon. Az analitikai rendszer 4 év fejlesztés eredménye, egy éve fut sikeresen a jelenlegi beállítások mellett. A pozíciók jellemzően 2 napostól, 2-3 hetesig is nyúlhatnak.
   • Kereskedés típusa: Segédprogramokkal támogatott manuális kereskedés.
   • Minimális letéti összeg: $20,000
   • Beszállási pontok: Trendfordulóknál, technikai indikátoros megerősítés alapján, neurális elemzés alapján validált árpontoknál.
   • Tőkeáttét: Max. 1:100
   • Take profit: Rugalmas, az ár alakulásának függvényében változik.
   • Kereskedés gyakorisága: 1 – 5/nap
   • Maximum stop loss:Amennyiben a veszteség eléri a tőke 10%-át, a pozíciók automatikusan kizárásra kerülnek.
   • Kereskedett instrumentumok: vegyes FX devizapárok, indexek, határidős árupiaci termékek.
   • Várható nettó hozam: cca. 1,5%/hó.
   Kereskedési Kockázat Korlátozása
   A 3TG FX Kezelt Számláit MAM rendszerben kezeli. Az ISA Kezelt Számlákon 10% veszteség stop-loss került beállításra, ennek a kritikus szintnek az elérésekor a nyitott pozíciókat lezárjuk, a kereskedés pedig leáll a további veszteségek elkerülésének érdekében. Azaz amennyiben a veszteség egy számlán eléri a tőke 10%-át, automatikusan leáll a kereskedés.
   Díjak
   A 3TG FX ISA Kezelt Számlás ügyfeleitől kizárólag a realizált profit után szed díjat („Performance Fee”), ami a tárgyhóban elért nettó új profit 40%-a. A díj kizárólag az új nettó hozam terhére kerül levonásra, veszteség esetén nincs díjlevonás a legmagasabb történeti hozam szint meghaladásáig („High watermark”) szabály.
   A díjak levonása  minden hónap elején, a kereskedési számla terhére történik.
   Speciális feltételek
   Az ISA program pozíció allokációja miatt $20,000 minimum betéttől érhető el, illetve $20,000 tételekben lehet növelni az ISA Porgram alatt kereskedett betétet.

   További információért illetve a számlanyitáshoz klikkeljen IDE vagy a következő képre!
   TETSZETT A BEJEGYZÉS?

   1 megjegyzés:

   1. It's very effortless to find out any matter on web as compared to textbooks, as I found this piece of writing at this website. yahoo mail login

    VálaszTörlés

    
   Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
   Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
   Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
   Proudly powered by Blogger