TAG Heuer LINK - megérkezett a milliomosok irigyelt csodatelefonja

2012. nov. 17.

TAG Heuer Link - Black Alligator.jpgMilyen, amikor a svájci óragyártás hagyományai és a legkorszerűbb technológia találkozik? A válaszhoz csak a TAG Heuer LINK-et, az első svájci luxus érintőképernyős, androidos  okostelefont kell megnézni.
TAG Heuer LINK: VilágpremierA TAG Heuer LINK a tökéletes kommunikációs eszköz.  Svájcban tervezték, Franciaországban állítják össze, és a világ legfejlettebb operációs rendszerét alkalmazza. A TAG Heuer-nél minimális követelmény a tervezés magas foka, a tökéletes anyagok alkalmazása, a kivitelezés megbízhatóság és a legkorszerűbb technikai csodák alkalmazása.



Ezt az érintő képernyős luxus telefont  a  Google Android szoftverével látták el. Az androidos készülék nagyon gyors, pillanatok alatt képes váltani az alkalmazások között. Egyszerre több program is futhat a  TAG Heuer LINK-en.  A menük villámgyorsan nyílnak, a weboldalak pillanatok alatt megjelennek. Widgetek széles választéka áll rendelkezésre. A nagy teljesítményű telefon sohasem hagyja cserben használóját. A TAG Heuer LINK elengedhetetlen a kalandra vágyóknak, a sportolóknak vagy éppen az üzleti vezetőknek. Ez a telefon sokat elárul tulajdonosa társadalmi presztízséről. Nemcsak egy jól használható, modern készülék, de egy szép ékszer is.
SST & Black Alligator - Icones.jpg








TAG Heuer LINK  Mastering Speed 1 GHz-es processzor
A TAG Heuer első luxustelefonja  a MERIDIIST volt 2008-ban. 
 A TAG Heuer LINK, a világ első svájci tervezésű luxus okostelefonja tovább gazdagítja a kínálatot. Persze a TAG Heuer LINK nemcsak egy szép ékszer, hanem egy nagy teljesítményű, sokoldalú, korszerű kommunikációs eszköz. Különlegesen megbízható és erős. Az akkumulátora különösen nagy kapacitású.. Kiemelkedő tulajdonságai közé a villámgyors kapcsolat-felépítés, a 16 millió színt alkalmazó, 3,5" kijelző, a nagy felbontású, 5-megapixeles auto-fókuszos kamera, a 11 órányi zene lejátszási idő, és a hozzáférés az Android 250.000 alkalmazásához. És természetesen egy sor speciális TAG Heuer kiegészítő, mint az egyedileg megalkotható képernyő képek, az animációk, a háttérképek, az ikonok és a csengőhangok.

A svájci órakészítés hagyománya szövetkezett a legújabb hi-tech -helA TAG Heuer LINK, csillogó dinamizmusában azonnal felismerhetőek a klasszikus TAG Heuer értékek. Hiszen olyan gondossággal tervezték, mint a TAG Heuer órákat. Ráadásul teljesen ütésálló a készülék. A tokja megbonthatatlan, légmentesen zárt, ezért tökéletes védelmet jelent  a rajta tárolt értékes tartalmaknak,  - videóknak, képeknek, fájloknak és adatoknak.

Az egyedülálló zár rendszer oldalán egy a TAG Heuer órák koronáját idéző csavar van, ezt félrehúzva érhetjük el a SIM-kártyát, a csatlakozókat és a memóriakártyát.

Luxus, presztízs, telejsítményA fényűzően kialakított a TAG Heuer  LINK az órakészítésben már bevált legkitűnőbb anyagokat alkalmazza, mint például a  titánium, vagy éppen a gyémánt és a vörös arany. A ház rozsdamentes prémium minőségű sebészeti acél, Rozsdaálló és hipoallergén. A lenyűgöző színvilágú kijelző előtt a törésbiztos Gorilla glass található. Az exkluzív, kézzel megmunkált burkolatot fedheti borjúbőr, vagy éppen alligátor-bőr is .Minden anyag, a drágakőtől az egzotikus bőrig a legszigorúbb ipari szabványoknak megfelelő forrásból származik.

A világ szerencsésebbik felén már júliusban kereskedelmi forgalomba került a TAG Heuer LINK, Magyarországon mostantól fogva elérhető.
TAG Heuer Link - Brown Alligator.jpg
Műszaki adatok
Főbb jellemzőkMéret: 118mm (H) x 67mm (Sz) x 16.6mm (D)
OS: Android 2.2
Bar típusú érintőképernyő
Súly: 200 gramm (teleppel)
3G beszélgetési idő: 6 óra 30 perc
Készenléti idő: max 330hrs (~ 14 nap)
Akku: Li-lon 1400mAh

ÜzenetkezelésSMS / MMS / E-mail (prediktív szövegbevitel XT9)
Kép formátumok: JPEG / GIF / BMP
Hang formátumok: MP3 / AAC / AAC + / RA / WMA

KapcsolatokSztereó Bluetooth
AGPS, Wifi, WAPI
Kompatibilis minden SIM kártyával

RádióÉl és HSUPA (3G)
4 sávos GSM / WCDMA háromsávos

Zene / Fotó és videóBelső memória: 256 MB
Memóriakártya: 8 GB
Zene lejátszási idő: 11 óra
Videó lejátszó és felvevő

Fotó és videóLCD képernyő: TFT 3.5"
Képernyő felbontás: 800x480 pixel - 16 millió szín
5 megapixeles kamera autofókusz
Videó lejátszó és felvevő

AlkalmazásokAndroid Market 250 000 alkalmazása, mint például: Adobe Flash Reader
Google Search, Google Maps, GMail, You Tube, E-Blogger

316L rozsdamentes acél, arany, gyémánt, fekete PVD, titán, gumi, borjúbőr,
alligátor bőr
TETSZETT A BEJEGYZÉS?

0 megjegyzés:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger