Keress 5 perc alatt 5000Ft-ot majd élj meg belőle akár egész életedben! Érdekel?

2012. dec. 6.

 

 

Keress 5 perc alatt 5000Ft-ot majd élj meg belőle akár egész életedben! Érdekel?


Nagyon jól hangzik, szerinted is? Biztosan azt gondolod ez csak egy átverés pedig NEM AZ!
Ha pontosan azt csinálod amit mondok sikerülhet!  De őszinte leszek hozzád körülbelül ezer emberből 1 képes ezt megcsinálni, de miért ne lehetnél TE pont az-az EGY!? Egy akinek a cikk elolvasása és a lépések elvégzése után megváltozik az élete!

1. lépcső: 5 perc alatt 5.000Ft 


 Ez gyerek játék lesz meglátod. Nincs más dolgod csak nyitni egy számlát ennél a bróker cégnél amit ezen a linken keresztűl érsz el IDE KATTINTVA!

Plus500

NE KAPKODD A LEVEGŐT HOGY NA PERSZE, ITT CSŐBE IS HÚZLAK, mert a számlanyitás TELJESEN INGYENES!!

Szóval nyitottál egy valódi számlát ezt követően már csak egy lépés és megvan az 5.000 Ft, nem hiszed? Próbáld és meglátod! A telefonodon keresztül hitelesíteni kell a regisztrációdat! NE IJEDJÉL MEG, mert ez is teljesen DÍJMENTES! Megadod a számodat és kapsz rá egy SMS-ben egy azonosító számot, amivel hitelesíteni tudod magadat. Hoppá! Máris jóváírtak neked 5.000Ft-ot a számládon amivel meg is kezdheted a valódi számládon a kereskedést! Na ugye, hogy igazat mondtam, nézz az órádra és nem telt el 5 percnél több és lett 5000Ft-od. Szép kezdés!*

2. lépcső: "életed végéig megélni" 



Itt jön el a neheze amiről már beszéltem, de BÍZZ MAGADBAN és lásd magad előtt, hogy ez neked simán és könnyedén megy! Ez a legfontosabb a pozitív hozzáállás a gondolat ereje! Felkészültél?

Akkor kezdj el kereskedni, csak egy dolgod van, hogy megfelelően fektesd be ezt az 5.000Ft-ot és a kereskedések globálisan nyereségesek legyenek. Az nem baj ha néha vesztesz csak szummázva a dolgot legyél nyereséges!

Ha most éppen azon nevetsz, hogy mi az az 5.000Ft-os befektetés és hány 100 évet kéne ahhoz várnod, hogy ebből komolyabb összeg legyen akkor olvass utána a TŐKEÁTTÉTELES kereskedésnek, mert ez az 5.000Ft megfelelő részvénybe, indexbe, áruba, nyersanyagba stb. fektetve akár 250.000 Ft-os befektetést jelenthet. (ez remélem tudod, hogy nem azt jelenti, hogy amennyiben elbukod ki kell fizetnek 245.000Ft-ot) Ha elbukod NEM VESZTETTÉL SEMMIT, hiszen ajándékba kaptad, VISZONT ha jól forgatod napok alatt csinálhatsz belőle 25.000 Ft-ot ami már 1.250.000Ft befektethető tőkével arányos, így még könnyebben és rövidebb idő alatt hizlalhatod az egyenlegedet. Egy hónap alatt akár el is érheti a tőkéd a 100.000 Ft-ot ami gondolj csak bele már 5.000.000 igen 5 millió forint befektethető tőkével egyezik meg. Szerintem ez már egy nagyon komoly összeg és mindezt a semmiből hoztad létre! Természetesen ehhez nyereségesen kell tudnod kereskedni hosszú távon, ezt lehet megérzésre alapozva is, de célszerűbb ha sokat olvasol oktató anyagokat és akkor nagyobb esélyed lesz az álmaid megvalósítására! Csak POZITÍVAN!! SOK SZERENCSÉT ÉS IZGALMAS KERESKEDÉST!

3. lépcső: felgyorsítod a folyamatot és akkorára növeled a kezdő tőkédet (befizetéssel), hogy az a te vágyaidnak és életszínvonaladnak megfelelő legyen, de ezt jól gondold meg, hiszen így már a te általad befizetett összeget el is bukhatod viszont ezáltal hamarabb fektethetsz be nagyobb összegeket! Mérlegelj!

Írjátok meg a saját tapasztalataitokat a próbálkozás után, ezt a cikk végén megtehetitek!

*Még egy fontos dolog a bónusz pénzzel 60 kereskedési pontot (60db kereskedés) el kell érj ahhoz, hogy kiutalhasd magadnak, erre maximum 3 hónapod van utána a cég visszaveszi ha ennek nem tettél eleget.

Nyiss számlát, próbáld ki magad és induljon a móka! LIKE-ot ne felejts el nyomni a végén, köszi! ;)
TETSZETT A BEJEGYZÉS?

1 megjegyzés:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger