Az amerikaiak rengeteget fogynak, mégis egy magyar lett a rekorder!

2012. dec. 11.



A tengerentúli újságok túlsúlyos páciensek sikeres fogyásairól cikkeznek. Mindez a minnesotai dietetikusok által kidolgozott módszernek köszönhető. Még a diétákkal és testgyakorlatokkal szemben legellenállóbb nők és férfiak is 10-14 kg-ot fogytak havonta.


Mégis a legjobb eredményt egy magyar érte el. A 36 éves Sándor Zalaegerszegből nem adott esélyt az amerikaiaknak - leadott 24 kilót alig 2 hónap alatt, diéta és gyakorlatok nélkül! A drasztikus súlyváltozás ellenére semmilyen egészségkárosodást nem tapasztalt, már több mint 5 hónapja tartja az állandó testtömegét és boldogabb mint valaha. Sándor:
"Az volt az érzésem, hogy a testem egy kalóriaégető géppé változott"
Hogy tudtam 24 kilót fogyni ilyen rövid idő alatt? És miben áll az amerikai módszer?
Sándor esete:
Az én életformám sosem kedvezett a fogyókúrának, szerettem sörözni, jókat enni, sosem szerettem edzőterembe járni és magammal foglalkozni, szóval nem tartoztam a sportos, megnyerő férfiak közé. A feleségemet ez különösebben nem is zavarta, de a barátnőivel folytatott lazább beszélgetésekben néha megemlítette, hogy
"Hát nem egy Christiano Ronaldo…"
Ez nem volt valami kedves tőle, de nem is volt meglepő, mert kissé meghíztam, főleg az utóbbi 4 évben. Többször próbáltam változtatni ezen, de hogy tényleg odafigyeljek magamra, számoljam a kalóriákat és edzeni járjak, az távol állt tőlem. Természetesen voltak néhány napos próbálkozásaim, kúrák, de kezdettől fogva egyértelmű volt, hogy mi lesz a vége. A óriási fordulat pontosan január 13-án jött el.
Emlékszem arra a derűs, békés hangulatú napra, amely egyáltalán nem kecsegtetett hatalmas változással, mint ahogy a csodapirulákkal teli kis fehér tégely sem. Az Amerikában élő húgomtól kaptam őket egy csomagban, rajta rózsaszín kártyán a felirat 'Próbáld ki Sanyi, nálunk ez
'A legnagyobb Hit a fogyókúrázóknak'
Olyan tablettákat tartalmaz, amik a Lapos Has Szabálya szerint lettek kidolgozva, ez abban áll, hogy a szervezetből hiányzó olyan összetevőt pótol, ami hatalmas mennyiségű zsírt tud elégetni a testben. Ezért nem működött nálam még egyetlen diéta sem?
Kíváncsi voltam. Keresgélni kezdtem a Lapos Has Szabályáról és készítményekről, ezernyi véleményt olvastam amerikai oldalakon. Azt írták, hogy ez a szer nagyszerűen hat a lassú anyagcserére, nem csak sikeres, de ami még fontosabb - nem okoz függőséget a szervezetben. Nálunk még sehol sem lehetett beszerezni. Nekem ingyen volt 2 csomagom belőle, tehát egy kéthavi kúra. Naponta 2 tablettát szedtem, reggeli és ebéd előtt, miközben szokásosnál több vizet ittam. Ez minden - semmi speciális diéta vagy edzés nem volt. A súlyom pedig az első naptól kezdve csökkent.
Éreztem ahogy a zsír távozik a szervezetemből!
Az volt az érzésem, hogy a testem egy kalóriaégető géppé változott - a hasam napról napra zsugorodott, nagyon gyorsan előtűntek az izmok formái. 8 hét után 77 kilót nyomtam. 24 kilót fogytam. Határozottan néhány évvel fiatalabbnak nézek ki, férfiasabban, beleférek az összes divatos ruhába és attraktívnak érzem magam... na és a nők fürkészve pillantanak rám :D. Pozitív energia sugárzik belőlem és az élet 10x édesebb.
Sándor Zalaegerszegből (36 éves) leadott 24 kilót, 8 héten át pontosan naponta 2 Fogyókúra Forte tablettát szedett.
Megkérdeztük dr Goldflis Márk dietetikus specialistát, aki ezt a készítményt használja az elhízás gyógyítására túlsúlyos betegeinél, hogy miben is rejlik a Fogyókúra Forte ereje.
Hogyan lehet a fogyókúrázás egyszerre természetes, biztonságos és hatékony?
A Fogyókúra Forte készítmény erejét a legfontosabb összetevőjéből a Purpura bacca-ból nyeri (ez egy apró dél-amerikai gyümölcs, ennek van a legmagasabb ORAC indexe, ami az antioxidáns tartalmát mutatja meg). A mai diéták nagy része nem rendelkezik ezzel a fontos összetevővel. A súlyfelesleggel küzdő emberek alacsony kalóriájú diétákat használnak, általánosan egészségesnek tartott ételeket fogyasztanak és közben nem fogynak. Pontosan ennek az egy összetevőnek hiánya miatt.
Ez az egyetlen összetevő eltűnteti a felesleges zsírsejteket
Az ember teste három különböző fajta zsírt tartalmaz, ezek közül a legproblémásabb fajta a hason, a csípő és a fenék körül található nem kívánatos tartalék. Ezt nem lehet elégetni antioxidánsok nélkül. A modern étrend szinte egyáltalán nem tartalmazza ezt az összetevőt, aminek segítségével a szervezet elveszti a hozzáférést a 'legrosszabb' zsírhoz. Az egyetlen módja a diéta antioxidánsokkal történő kiegészítésére a pótlás. A Fogyókúra Forte készítmény Purpura bacca tartalma adja a legtöbb antioxidánst. Innen a csodálatos fogyás.
3-szor hatásosabb más módszertől!
Kiderül, hogy egy kiegyensúlyozott fogyókúra hatását a Fogyókúra Forte étrend-kiegészítő Háromszorosára gyorsítja. Ez azt jelenti, hogy egy hét alatt a súly 3 kilóval csökken, amíg minden más egyéb készítmény használata esetén ez legfeljebb 1 kiló lehet.
A készítménynek 3 működési fázisa van:
  1. Először alaposan elégeti a fölösleges zsírréteget minden testrészről
  2. Ezután megszabadítja a szervezetet a felgyülemlett salak- és méreganyagoktól
  3. Végül felébreszti az anyagcserét, ezzel véd a jojó-effektus ellen
Az amazóniai gyümölcskivonatokon kívül még 4 más alkotóelemet is tartalmaz, mellyel fokozza hatékonyságát: az EGCG szabályozza a vércukor szintjét, a koffein energiát biztosít a szervezet fokozott munkavégzéséhez. A zöld tea elősegíti a szervezet tisztulását, valamint a Króm gyorsítja az anyagcserét.


forrás: http://pkx436.medicalnewsreporter.com/



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A buxmasters.hu nem áll üzleti kapcsolatban a fent említett forgalmazóval és nem forgalmaz ilyen készítményeket. A cikkért semmilyen juttatást sem kap a fent említett cégtől. A cikket csak azért posztoltuk ki a forrásban megnevezett oldalról, mert nagyon sokan panaszkodtak, hogy a hozzászólásaik eltűnnek a véleményüket mások nem tudják elolvasni. Gondoltuk itt lehetőséget adunk mindenkinek, hogy a valódi tapasztalatait leírhassa a termékről és ezáltal egy őszintébb képet kapjunk az e fajta termékekről.


Mondd el a véleményed, szólj hozzá!

TETSZETT A BEJEGYZÉS?

8 megjegyzés:

  1. Olvasgatom az itt leírtakat.Én naprakészen állok többnyire az új vitaminok,étrend kiegészítők előtt. Csak a saját átélt dolgaimat tudom megosztani veletek. 36 éves vagyok,3 évvel korábban 94 kilót nyomtam. Ráment a házasságom stb stb. Minden létező szert kipróbáltam,,nem kevés pénzért.Mindig valahonnan jött,valamelyik országból,ami persze lenyomozhatatlan, így maradt a kipróbálom dolog. És amit itt a hozzá szólásokban láttam,,igen placebó hatású szerek ezek többnyire,és anyagcsere égetők.De semmi több. Ahogy írják többen is, Szigorú diéta és edzés mellet fogyott. Hát én is így jártam, minden kidobott és elpocsékolt pénz után nekiálltam rendszeresen edzeni,futni,ez napi 1 órát vesz igénybe. Megcsináltam a heti élelem beosztásomat,(miből-mennyit).Mára visszanyertem a fiatalságomat,szó szerint, 62-65kiló közt ingázom,rendszeresen edzem és néha jókat eszem,,,,nem hagyom el magam. A kérdés az,hogy megérte??? És a válasz,,Igen,,.. Már előbb kellet volna, és talán még mindig boldog házasságban élnék stb stb. Ezek a szerek,,,ha nem szteroid hatásúak,semmit nem érnek, De Ha mégis lesz egyszer ilyen,,,azon gondolkozzatok el,,,öröké ezt fogjátok szedni?? A szervezet mindent megjegyez és később bosszút áll!!! Higgyétek el,,napi 20-30 perc kocogás, biciklizés, gugólás,és jól beosztott élelmezés rengeteget segít!!! Ezek csak felesleges pénzkidobások!! Szép dolog az álmodozás,tudom, csak az a baj hogy mindig felébredsz a végén!!

    VálaszTörlés
  2. Ez volt a hozzászólásom ennek az oldalnak a honlapján,,amit természetesen rögtön töröltek,,,,és rengeteg másikat is ami negatív ,,sőt mi több az igazat írja ki!!
    Szóval ez is mint más,,csak átverés..
    De aki azt hiszi hogy beszed néhány bogyót és happy end,, akkor gratulálok.

    VálaszTörlés
  3. Helló! Pénz vissza fizetést ígértek... kinek kell írni vagy hol kell jelentkezni mert beszedtem az egészet,de 1kg se ment le...pluszban olyan gyomor savat csinált hogy egész nap rosszul voltam fájt a hasam... úgy szedtem ahogy elő volt írva,de még este se bírtam néha aludni annyira fájt a gyomrom!
    Esetleg tud valaki valamit írjon cuncibetty@citromail.hu
    Köszi!

    VálaszTörlés
  4. Helló fogyasztók!
    Bevágtam az egész adagot,híztam négy kilót úgy hogy diétáztam is.Sokszor nem tudtam aludni.Azt hiszem beszoptam mint sok sorstársam.

    VálaszTörlés
  5. Sajnos szintén negatív tapasztalatom van a " csodaszert " illetően. Teljesen hatástalan. Kérem vissza a pénzemet! HIÚSÁG ÉS OSTOBASÁG ÁLDOZATAI LETTÜNK SORSTÁRSAIM !

    VálaszTörlés
  6. Kérem térítsék vissza a pénzemet!

    VálaszTörlés
  7. Kérem olvassák el figyelmesen a cikket! A végén ott szerepel a FORRÁS megnevezése! Nem mi írtuk ezt a termékről csak kíváncsiak voltunk, hogy cenzúra nélkül mit gondolnak az emberek erről a termékről! Mi csak az olvasóknak akarunk segíteni, de ismétlem, a BUXMASTERS.hu nem forgalmaz ilyen szereket és nem áll semmilyen üzleti kapcsolatban a céggel!

    VálaszTörlés
  8. http://www.rtl2.hu/musorok/forronyomon/videok/195563

    Puszi mindenkinek aki megvette ezt a szart.
    Az oldalnak meg jár a faszkorbács, amiért raklámot adnak nekik anélkül, hogy rendesen utánanéztek volna a dolgoknak.

    VálaszTörlés

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2009 - 2020 BUXMASTERS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger